ICT-osaaminen – mitkä ovat ulkopuolisen avun parhaat hyödyt?

ICT-osaaminen – mitkä ovat ulkopuolisen avun parhaat hyödyt?

Kirjoitettu: 25.11.2019 / Blogi

Teknologian muutokset nopeutuvat, tieto hajautuu ja ICT-ympäristöt kasvavat. Data ja IoT tulevat haastamaan, mutta ne tarjoavat myös valtavasti mahdollisuuksia. On selvää, että alan osaajien tarve kasvaa, mutta..

ICT-alan osaamista ei ole välttämätöntä, tai aina edes järkevää, omistaa täysin itse.

ICT-osaaminen – mitkä ovat ulkopuolisen avun parhaat hyödyt?

Tarkennetaan, että ulkoistamisen sijaan puhumme ennemmin kumppanuudesta ja yhteisten strategisten tavoitteiden edistämisestä. Nostimme alle kokoamiamme hyötyjä asiakkaidemme kanssa jo toteutuneista, hyviksi havaituista, kumppanuusmalleista.

Palvelupäällikkö:

Palvelupäällikkö on sinulle nimetty yhteyshenkilö, joka toimii muun ICT-tiiminsä kanssa kuin ”talonne sisällä”. Hänen takaansa löytyy kokonainen joukko asiantuntijoita ja alan osaamista.

Saat parhaan osaamisen käyttöösi ilman, että sinun tarvitsee rekrytoida.

Saat myös enemmän osaamista käyttöösi, kuin esimerkiksi rekrytoimalla yhden ammattilaisen taloosi. Minimoit riskit ja satsaukset, maksimoit hyödyt.

Asiantuntijoista koostuva tiimi on erikoistunut digitaalisen toimintaympäristösi ylläpitämiseen ja päivittämiseen sekä auttaa sinua saamaan parhaan hyödyn irti käytössäsi olevista ICT-ratkaisuista kokemuksen syvällä rintaäänellä.

Palveluun voivat sisältyä mm. mobiili- ja työsemien laitehallinta, tietoturva, pilvipalveluiden ja yhteyksien ylläpito, lisenssien ja järjestelmien asennukset ja päivitykset jne. – kaikki yhdellä kiinteällä kuukausimaksulla, sisältäen myös 24/7 -päivystyksen. Lisähyöty sinulle: kuukausittaiset ICT-kulut ovat hallittu ja ennakoitavissa!

Palvelupäällikkö:

 • Toimii yhteyshenkilönäsi ICT-toimintaympäristöäsi ylläpitävän tiimin edustajana.
 • Huolehtii yhdessä tiiminsä kanssa digitaalisten ratkaisuidenne toiminnan ylläpitämisestä ja päivittämisestä avaimet käteen -periaatteella.
 • Huolehtii laiterekisterienne ajantasaisuudesta.
 • Seuraa tietoturvan ja tietosuojan toteutumista yrityksessänne ja antaa tarvittaessa suosituksia toimenpidemuutoksista.

Palvelupäällikkö voi toimia mainiosti yksinään tai olemassa olevan oman IT-tiiminne lisätukena sovitulla työmäärällä. Näin ollen hän on käytettävissä tarpeenne mukaan ja yleensä joustavammin, kuin esimerkiksi talon sisälle palkattava uusi asiantuntija.

Tutustu: ICT-palvelut yrityksille

ICT-päällikkö:

Mikäli ICT-tehtäville on syvempää johtamistarvetta, voit tehdä kattavamman yhteistyösopimuksen ICT-tiimimme vetäjän kanssa. Saat tällöin palvelukseesi kokeneen ICT-päällikön, joka vastaa ylläkuvatun palvelupäällikköyden lisäksi ICT:nne kehittämisestä. Sen lisäksi, että ICT-päällikkö työskentelee yrityksellisi etänä, hän viettää säännöllisesti työtuntejaan myös tiloissanne. Käytännössä hän toimii taloonne rekrytoitavan ICT-päällikön tavoin, joustavammin ehdoin.

ICT-päällikkö:

 • Toimii asiantuntijana ja neuvonantajana ICT-hankkeissanne, osallistuen ratkaisuvaihtoehtojen kartoitukseen, kilpailutukseen ja käyttöönottoon.
 • Osallistuu ICT-budjettinne valmisteluun ja toteutumisen seurantaan.
 • Huolehtii ICT-ympäristönne dokumentoinnin toteuttamisesta ja laiterekisterien ajantasaisuudesta.
 • Toimii yhteistyössä sovitun yhteyshenkilönne kanssa hyväksyttäen toteutettavat ICT-toimenpiteet.
 • Seuraa tietoturvan ja tietosuojan toteutumista yrityksessänne ja antaa tarvittaessa toimenpidesuosituksia.
 • Luo edellytyksiä liiketoimintanne kehitykseen ICT:n näkökulmasta.
 • Huolehtii säännöllisistä kuukausipalavereista kanssanne.

Mikäli ICT-palveluiden mahdollisuudet omien tavoitteidesi tukena kiinnostavat, asiantuntijamme keskustelevat mielellään, millaisin pelimerkein he voisivat parhaiten auttaa sinua ja yritystäsi – oli kyse sitten suuresta tai pienestä tarpeesta.

 

Lue lisää:

https://midare.fi/palvelut-yrityksille/ict-palvelut/

tai tutustu muihin blogeihimme.

 

Haluaisitko keskustella lisää ICT-palveluiden mahdollisuuksista suhteessa omiin tavoitteisiin?

Meiltä myös toiminimi- ja pienyrittäjän ICT-paketit! Katso esite.

Voit varata maksuttoman ICT-kartoituksen asiantuntijamme kanssa. Jätä meille yhteydenottopyyntö, niin asiantuntijamme palaa pian asiaan.


  KylläEi


  SähköpostitsePuhelimitseTekstiviestitse


  Jaa tämä artikkeli

  Kategoria

  Blogi

  Tilaa Midaren uutiskirje

  Kuukausittainen koonti alan tuoreimmista uutisista, maksuttomista tapahtumistamme sekä kampanjoista ja tarjouksista. Uutiskirjeen tilaamisen voi peruuttaa koska vain.

  Sähköpostiosoite: