Yrittäjän ICT-palvelut: asiakaskokemus SmartFleet Finland Oy

"Tuntuu käytännössä samalta kuin olisi oma IT-tuki yrityksen sisällä."

— SmartFleet Finland Oy

SmartFleet Finland Oy

Kirjoitettu: 23.01.2020 / Asiakastarina

SmartFleet Finland Oy

SmartFleet Finland Oy on juuri perustettu yhtiö, joka tarjoaa apua ajoneuvokustannusten hallintaan. Yrittäjänä toimii helsinkiläinen Anton Hentinen.

Alan 10 vuoden kokemuksella Hentinen tietää, että skaala yritysten ajoneuvokalustojen rahoitus- ja sopimusmalleissa on laaja ja monimuotinen. Monen yrityksen ei ole järkevää käyttää niiden kartoittamiseen aikaa ja vaikka niin tekisikin, ei järkevintä ratkaisua välttämättä löydy. Juuri tästä tarpeesta syntyi SmartFleet.

– Autamme tekemään autokaluston hallintaan liittyen parempia päätöksiä ja pystymme palvelullamme luomaan keskimäärin 10%-20% säästöjä asiakkaan aikaisempiin ajoneuvokustannuksiin nähden.

– Tarjoamamme käyttöjärjestelmän myötä yrityspäättäjä saa käytännössä eteensä näkymän, joka kokoaa yhteen yrityksen kaikki ajoneuvo- ja kalustokustannukset sekä käyttäjätiedot, jolloin kokonaisuutta on helppo seurata ja johtaa. Samalla käyttöjärjestelmä toimii kommunikointikanavana ajoneuvojen käyttäjien suuntaan.

Henkilökohtainen ICT-palvelu yrittäjän tukena

”Yritystä perustaessa halusin jo alusta lähtien ottaa IT-asioihin alan ammattikumppanin, jotta voisin itse keskittyä yritykseni ydinliiketoimintaan. Vertailin IT-palveluita tarjoavia tahoja aina isoista palvelutuottajista operaattoreihin. Kuitenkin se, että Midarelta löytyy henkilökohtainen palvelu, oli minulle yksi ratkaisevimmista tekijöistä.

Tapasimme Midaren asiakaspalvelijan kanssa ja yhteistyöstä päästiin helposti sopuun jo ensi-istumalta. Sain Midarelta tarvitsemani työlaitteet, liittymät, tietoturvan sekä sähköposti- ja pilvipalvelut – käytännössä kaikki IT-asiat kilpailukykyisellä hinnalla ja pienen yrityksen tarpeisiin vastaavalla selkeällä sopimusmallilla.

Arjessa parasta on numero, johon voin aina soittaa tutulle asiakaspalvelijalle ja saan tarvittaessa heti tukea. Tästä on hyvä jatkaa myös siinä vaiheessa kun palkkaan lisää väkeä, näin minulle ei mene aikaa henkilöstön IT-asioiden hoitoon – hekin voivat soittaa suoraan Midaren kaverille ja kaikki hoituu sitä kautta.

Olen kokenut, että palvelu on juuri sitä mitä on luvattu. Midarelta saan kaikki IT-palvelut ja tuen hyvin henkilökohtaisena palveluna. Tuntuu käytännössä samalta kuin olisi oma IT-tuki yrityksen sisällä.

Arvosanana 10/10.”

Yrittäjän ICT-palvelut

Tutustu asiakasyritykseemme: SmartFleet Finland Oy

 

Tutustu: Yrittäjän ICT-Palvelut

tai

Lue lisää asiakaskokemuksia

 

Jaa tämä artikkeli

Tilaa Midaren uutiskirje

Kuukausittainen koonti alan tuoreimmista uutisista, maksuttomista tapahtumistamme sekä kampanjoista ja tarjouksista. Uutiskirjeen tilaamisen voi peruuttaa koska vain.

Sähköpostiosoite: