Mustankorkea Oy kokemuksia – Midaren Teams-koulutus

"Suosittelen Midaren Teams-koulutusta kaikille, jotka ottavat Teamsin sisäisen viestinnän välineeksi."

— Kehitysinsinööri Tommi Tikkanen

Mustankorkea Oy

Kirjoitettu: 16.12.2019 / Asiakastarina

Mustankorkea Oy

Mustankorkea Oy – Midaren Teams-koulutus

Miksi otitte Teams-koulutuksen Midarelta?

Kehitysinsinööri Tommi Tikkanen, Mustankorkea Oy:

”Kun Teamsin käyttöönotto oli meille ajankohtaista halusimme löytää kumppanin, joka puhuu ns. samaa kieltä. Midaren kanssa olemme tehneet yhteistyötä mm. laitehankintoihin liittyen ja palvelu on ollut asiakaslähtöistä. Oli helppo kääntyä tässäkin asiassa Midaren puoleen.”

Mikä Midaren Team-koulutuksessa oli parasta?

”Meitä opastamaan tullut henkilö kertoi Teamsin perusteista oman ja organisaationsa käyttökokemusten kautta, ei niinkään ohjelmiston kehittäjän markkinointikielellä. Opetus oli käytännönläheistä.”

Kuinka olette päässeet alkuun Teamsin käytössä omassa arjessanne koulutuksen jälkeen?

”Teams on otettu alkuvaiheessa pienen porukan pilottikäyttöön ja se sujuu lyhyen ajan jälkeen jo kohtuullisen hyvin. Teamsia on käytetty pikaviestinnän lisäksi tiimien työskentelyalustana.”

Kommentit kouluttajasta?

”Kouluttajalla oli rento ja helposti lähestyttävä tyyli. Oli mukava tutustua uuteen järjestelmään ”kädestä pitäen” esimerkkien kautta ja jutustelevalla otteella. Asiantuntijuutta ei tarvinnut korostaa liian vaikealla jargonilla, vaan kaikki puhuivat samaa kieltä.”

Suosittelen Midaren Teams-koulutusta kaikille, jotka ottavat Teamsin sisäisen viestinnän välineeksi ja kaipaavat opastusta perusteista lähtien.

 

Mustankorkea Oy on kuntien omistaja jätehuoltoyhtiö, joka tarjoaa kaikki päivittäisen jätehuollon palvelut. Yritys myös jalostaa ja myy paikallisesti tuotettua biopolttoainetta sekä laadukkaita multatuotteita niin kotipuutarhoihin kuin vaativiin viher- ja infrarakentamiseen. www.mustankorkea.fi 

 

Lisää kokemuksia

Tutustu palveluihin: Viestintä- ja ohjelmistoratkaisut yrityksille

 

Kysy tarjous Teams-koulutuksesta:


  KylläEi


  SähköpostitsePuhelimitseTekstiviestitse


  Jaa tämä artikkeli

  Tilaa Midaren uutiskirje

  Kuukausittainen koonti alan tuoreimmista uutisista, maksuttomista tapahtumistamme sekä kampanjoista ja tarjouksista. Uutiskirjeen tilaamisen voi peruuttaa koska vain.

  Sähköpostiosoite: