Midare & Muotipäivät by Fashion Unit: vastuullisuus pääyhteistyösopimuksen taustalla

Midare & Muotipäivät by Fashion Unit yhteistyö 2020

Kirjoitettu: 13.01.2020 / Ajankohtaista

Vastuullisuus pääyhteistyösopimuksen taustalla

Midare ja Muotipäivät-tapahtumaa organisoiva Fashion Unit ovat sopineet aiempaa kattavammasta yhteistyöstä vuodelle 2020. Kasvavan yhteistyön taustalla vaikuttavat etenkin jaetut tavoitteet vastuullisuuteen panostamisesta.

Muotipäivät by Fashion Unit on vuosittainen muotitapahtuma Jyväskylässä, joka juhlii elokuussa 15-vuotistaivaltaan. Päätapahtuman lisäksi Midaren mukanaolo tulee näkymään tapahtuman markkinoinnissa ja yhteiskampanjoissa jo kevään aikana. Midaren yhteistyökumppaneista mm. Samsung ja Samsung Support Center tulevat olemaan kampanjoissa vahvasti läsnä.

– Muodin tai teknologian alat eivät perinteisesti ole linkittyneet Suomessa vastuullisuuteen, ainakaan vielä valtavirran osalta. Tänä päivänä kuitenkin painopiste on siirtymässä ja myös kuluttajat osaavat vaatia yrityksiltä vastuullisuutta, arvioi Midare Oy:n toimitusjohtaja Anssi Kuoppala, ja jaktaa,

Fashion Unitia ja Midarea yhdistää se, että me tahdomme tehdä asioita eri tavalla, ja tarjota toimialojemme suomalaisina edustajina aiempaa enemmän mahdollisuuksia vastuullisiin ja kestäviin valintoihin. Muutos ei tapahdu yhdessä yössä, mutta visio on kirkas ja sen eteen ollaan valmiita tekemään töitä.

Vastuullisuus ja maantieteellinen kasvu yhdistävät

Midarella vastuullisuus konkretisoituu ennen kaikkea palvelussa: asiakkaita autetaan tekemään juuri heille parhaita valintoja pitkässä juoksussa. Kasvavia palveluja ovat myös kierrätys- ja huoltopalvelut sekä digilaitteiden tietoturvallisen käytön varmistaminen yhdessä asiakkaan kanssa.

Yhtenevien strategisten linjausten ja vision lisäksi molempia jyväskyläläislähtöisiä yrityksiä yhdistää palveluiden maantieteellinen laajeneminen. Midarella avattiin jo vuonna 2019 kolme uutta toimipistettä. Myös Fashion Unit on tekemässä avauksia uusilla alueilla.

– Juhlavuotemme teemana on juuri vastuullisuus, ja sillä kulmalla olemme laajentamassa tapahtumatoimintaamme myös Jyväskylän ulkopuolelle. Rinnakkaistapahtumia tullaan järjestämään ainakin Oulussa ja Lahdessa sekä pääkaupunkiseudulla, kertoo Fashion Unit Oy:n perustaja ja toimitusjohtaja Johanna Soilu.

Se, että Midare on yhteistyökumppanina mukana, merkitsee meille luottamista yhteiseen tekemiseen. Pyrimme säilyttämään kivijalkamyymälöiden palvelut ja haluamme laajasti eri toimijoita mukaan. Midaren kanssa tekeminen on luontevaa, ja samalla saadaan koko perhettä kiinnostavia laitteita tapahtumaan jopa näytöslavoille saakka.

 

Midaren tarjoamia kampanjoita yhteistyövuoden aikana voi seurata täältä!

 

Lisätiedot:

Anssi Kuoppala

toimitusjohtaja Midare Oy

anssi.kuoppala@midare.fi

050 5228698

 

Johanna Soilu

toimitusjohtaja Fashion Unit Oy

johanna@fashionunit.fi

040 5792231

 

Midare Yrityksenä

Jaa tämä artikkeli

Kategoria

Ajankohtaista

Tilaa Midaren uutiskirje

Kuukausittainen koonti alan tuoreimmista uutisista, maksuttomista tapahtumistamme sekä kampanjoista ja tarjouksista. Uutiskirjeen tilaamisen voi peruuttaa koska vain.

Sähköpostiosoite: