Midarelle töihin

Avoimet työpaikat Midarella

Kehitys jatkuu

Midaren 33 vuoden kehitys matkapuhelinliikkeestä kokonaisvaltaiseksi digitalisaation kumppaniksi pohjautuu sitoutuneeseen ja osaavaan henkilökuntaan.

Uskomme, että diversiteettiä kasvattamalla pystymme saavuttamaan kunnianhimoiset kasvutavoitteemme sekä kehittymään entistä kokonaisvaltaisemmaksi digitaalisen liiketoiminnan kumppaniksi asiakkaillemme.

Henkilökunta tärkein

Henkilökunta on ykkösprioriteettimme ja tärkein resurssimme, ja panostamme jatkuvasti oman osaamisemme kehittämiseen. Työntekijänä pääset itse vaikuttamaan siihen, millaisiin tarpeisiin ja toiveisiin vastaamalla Midare voi työnantajana tukea omaa menestystäsi ja kehitystäsi.

Meillä työntekoa ei oteta kuitenkaan liian vakavasti, ja jokainen uusi kollega otetaan ilolla vastaan!

Urapolkuna Midare?

Haemme joukkoomme erityisesti seuraavia ammattilaisia

Yritysmyyjä Seinäjoelle

Haemme joukkoomme jatkuvasti asiakaslähtöisiä BtoB-myynnin tekijöitä. Midarella pääset mukaan vahvaan tiimiin, saat erinomaisen tuote- ja palvelupaletin edustettavaksesi sekä vapauden ja vastuun vaikuttaa itse pitkälti siihen, kuinka suuriin tavoitteisiin haluat päästä.

Huolehdimme yhdessä olemassa olevan asiakaskuntamme tarpeisiin vastaamisesta sekä panostamme vahvasti uusasiakashankintaan. Midarelaisena pääset hyödyntämään ensimmäisten joukossa tuoreimpia ohjelmisto- ja laiteratkaisuja tuloksekkaan myynnin työkaluina.

Tällä hetkellä haemme palveluhenkistä ja tavoiteellista yritysmyyjää Seinäjoen toimipisteellemme. Tehtäviisi kuuluu mm.

  • yritysasiakkaidemme palveleminen ja uusasiakashankinta: ict-palvelut ja ratkaisut, huoltopalvelut, operaattoripalvelut (DNA), tietoturva, laitteet ja laitehallinta.
  • asiakaspalvelu ja myynti kivijalkamyymälässä, jossa vierailee sekä btob-asiakkaitamme että kuluttajia.

Palkkiomallimme on kilpailukykyinen, ja määrätietoisena myyjänä pääset myös palkan osalta varmasti motivoiviin tuloksiin. Tukenasi on kokenut myyntitiimi ja omat ict-asiantuntijamme. Saat myös hyvän perehdytyksen tarjontaamme.

Laita meille avoin hakemus otsikolla ”YRITYSMYYJÄ SEINÄJOELLE”. Liitäthän mukaan palkkatoiveesi sekä toiveesi aloitusajankohdasta. Haastattelemme sopivat hakijat mahdollisimman pian!

Ota yhteyttä:

Tilaa Midaren uutiskirje

Kuukausittainen koonti alan tuoreimmista uutisista, maksuttomista tapahtumistamme sekä kampajoista ja tarjouksista. Uutiskirjeen tilaamisen voi peruuttaa koska vain.

Sähköpostiosoite: