Midarelle töihin

Avoimet työpaikat Midarella

Kehitys jatkuu

Midaren 33 vuoden kehitys matkapuhelinliikkeestä kokonaisvaltaiseksi digitalisaation kumppaniksi pohjautuu sitoutuneeseen ja osaavaan henkilökuntaan.

Uskomme, että diversiteettiä kasvattamalla pystymme saavuttamaan kunnianhimoiset kasvutavoitteemme sekä kehittymään entistä kokonaisvaltaisemmaksi digitaalisen liiketoiminnan kumppaniksi asiakkaillemme.

Henkilökunta tärkein

Henkilökunta on ykkösprioriteettimme ja tärkein resurssimme, ja panostamme jatkuvasti oman osaamisemme kehittämiseen. Työntekijänä pääset itse vaikuttamaan siihen, millaisiin tarpeisiin ja toiveisiin vastaamalla Midare voi työnantajana tukea omaa menestystäsi ja kehitystäsi.

Meillä työntekoa ei oteta kuitenkaan liian vakavasti, ja jokainen uusi kollega otetaan ilolla vastaan!

Urapolkuna Midare?

Haemme joukkoomme erityisesti seuraavia ammattilaisia

ICT-asiantuntija / ohjelmistokehittäjä

Panostamme vahvasti ohjelmistokehittämisen palveluihimme. Haemme joukkoomme vahvoja alan osaajia kasvattamaan ja viemään kyseistä liiketoiminta-aluetta eteenpäin yhdessä ICT-tiimimme kanssa.

Ketterän kokoisessa yrityksessä pääset itse vaikuttamaan ja rakentamaan kasvupolkuamme ICT-kumppanina ja ohjelmistoratkaisuiden tarjoajana.

Pääset työskentelemään niin olemassa olevien asiakkaidemme kuin aivan uusien projektien parissa – tehokkaan myyntitiimimme ja kasvavien asiakastarpeiden ansiosta mielenkiintoiset projektit ovat kovassa kasvussa.

Midaren ICT-tiimin ohjelmistokehittäjälle tarjoamme:

  • Aidon sisäänpääsyn liiketoimintasovellusten ketteräksi toimittajaksi.
  • Asiakaskunnan ja projektit laajalla toimialakentällä.
  • Mielenkiintoisia valmiita asiakkuuksia sekä kasvavissa määrin uusia asiakasprojekteja.
  • Tärkeän roolin ERP- ja CRM- palveluiden kehittäjä – mahdollisuus rakentaa myös omia sovelluksia niin omaan kuin asiakkaidemme käyttöön yhdessä tiimin kanssa.
  • Työntekijälähtöisen ja vahvasti itseohjautuvan työskentelykulttuurin – yhteistyö meillä perustuu keskinäiseen luottamukseen, mm. joustavat etätyömahdollisuudet ovat meillä arkipäivää työntekijän omista tarpeista riippuen.
  • Huipputiimin, jonka kanssa vapaa-ajan virkistäytymisestäkin pidetään huolta!

Toiveemme Sinulle:

  • Odotamme vankkaa kokemusta ja näyttöä tehtävistäsi ICT-asiantuntijana/ohjelmistokehittäjänä. Erityisesti Microsoft- ja Mac-osaaminen katsotaan eduksi.
  • Uskallusta ja halua tarttua kanssamme haasteeseen kehittyä kovaa vauhtia yhdeksi kilpailukykyisimmistä ohjelmistoratkaisuiden tarjoajista.

Erityisesti Microsoft- ja Mac-osaaminen katsotaan eduksi.

Mikäli edustus kokonaisvaltaisten laitteiden, operaattoripalveluiden ja ICT-ratkaisuiden edustajana herättää mielenkiintosi, voit laittaa meille avoimen hakemuksen Anssin sähköpostiin. Voit myös olla suoraan yhteyksissä tapaamisajan tiimoilta – käydään vaikka kahvikupposen äärellä läpi, millainen rooli sinulla voisi olla Midaren kasvutarinassa, ja millaisia uramahdollisuuksia Midare voisi tarjota juuri sinulle.

Ota yhteyttä:

Myyntipäällikkö

Haemme joukkoomme jatkuvasti kokeneita ja asiakaslähtöisiä BtoB-myynnin tekijöitä. Midarella pääset mukaan vahvaan tiimiin, saat erinomaisen tuote- ja palvelupaletin edustettavaksesi sekä vapauden ja vastuun vaikuttaa itse pitkälti siihen, kuinka suuriin tavoitteisiin haluat päästä.

Huolehdimme yhdessä olemassa olevan asiakaskuntamme tarpeisiin vastaamisesta sekä panostamme vahvasti uusasiakashankintaan. Midarelaisena pääset hyödyntämään ensimmäisten joukossa tuoreimpia ohjelmisto- ja laiteratkaisuja tuloksekkaan myynnin työkaluina.

Palkkiomallimme on kilpailukykyinen, ja määrätietoisena myyjänä pääset myös palkan osalta varmasti motivoiviin tuloksiin.

Laita meille avoin hakemus otsikolla ”MYYNTIPÄÄLLIKÖKSI MIDARELLE”. Liitäthän mukaan palkkatoiveesi sekä alueen, jossa olisit valmis toimimaan asiakaslähtöisenä myyntipäällikkönämme.

Ota yhteyttä:

Tilaa Midaren uutiskirje

Kuukausittainen koonti alan tuoreimmista uutisista, maksuttomista tapahtumistamme sekä kampajoista ja tarjouksista. Uutiskirjeen tilaamisen voi peruuttaa koska vain.

Sähköpostiosoite: