Midare palkitsee digilaitteiden kierrätyksestä – yhteistyön merkitys kasvaa

Midare palkitsee digilaitteiden kierrätyksestä

Kirjoitettu: 30.11.2019 / Ajankohtaista

Midaren ja Jyväskylän kaupunki tiedottavat:

Midare palkitsee digilaitteiden kierrätyksestä

ICT-alan asiantuntijayrityksenä panostamme asiakkaidemme it-laitteiden elinkaaren maksimoimiseen sekä tarjoamme kierrätyshyvityksen, kun laite tulee elinkaarensa päähän. Digitalisoituvassa maailmassa tavoitteenamme on auttaa tekemään kokonaisvaltaisia valintoja, jotka ovat resurssiviisaita, tietoturvallisia ja kestäviä.

Laitteiden elinkaaren maksimointi esimerkiksi huoltopalveluiden avulla, käytettyjen laitteiden kierrätys sekä jatkomyynti ovat kasvavia palveluitamme.

”Olemme kuunnelleet asiakkaidemme toiveita ja myös pohtineet omaa arvomaailmaamme. Arjen kumppanina autamme asiakkaitamme pidentämään käytössä olevien laitteiden elinkaarta, tekemään näkyväksi, milloin laitteen uusiminen todella on ajankohtaista sekä tarjoamaan reilut hyvitykset, kun laitteet kierrätetään vastuullisesti.”

Uudet palvelut on otettu hyvin vastaan.

Monelle kokonaisvaltaiset palvelut ja jaettu arvomaailma ovat ratkaisevia tekijöitä ICT-ratkaisuja ja kumppaneita valitessa.

Resurssiviisautta – ympäristövastuullisesti yhteistyöllä

Vuoden kiertotalouskunta Jyväskylä tavoittelee toiminnassaan resurssiviisautta. Jyväskylän kaupunki haluaa nyt entistä näkyvämmin saada mukaansa tähän päästöttömyyden, jätteettömyyden ja ylikulutuksettomuuden tavoitteluun myös ympäristökuntia ja muita sidosryhmiä. Yhteistyössä Keski-Suomen kauppakamarin, Keski-Suomen yrittäjien, Jyväskylän yliopiston Kauppakorkeakoulun sekä Motivan kanssa Jyväskylän kaupunki on nyt alkanut koota ekosysteemiinsä erilaisia ympäristövastuullisesta toiminnasta kiinnostuneita yrityksiä.

Yksi näistä on Midare Oy.

On tosi hienoa, että Midare Oy on yhtenä ensimmäisistä lähtenyt näkyvästi liikkeelle tällä resurssiviisausteemalla, luonnonvarojen järkevällä ja viisaalla käytöllä. Yritys on kuunnellut asiakkaitaan ja tuottaa nyt heille lisäarvoa vastuullisesti. –tutkimus- ja kehittämispäällikkö Pirkko Melville, Jyväskylän kaupunki.

Melville vinkkaa kiinnostuneita yrityksiä olemaan kuulolla aiheen tiimoilta:

”Toivottavasti saamme suuren joukon muitakin keskisuomalaisyrityksiä mukaan yhteistyöhön. Tiedoksenne jo nyt, että tämän ympäristövastuullisuusverkoston kick off tilaisuus järjestetään Jyväskylässä Veturitalleilla tammikuun 2020 lopussa!”

Maan kattava huoltoverkosto

Viimeisen vuoden aikana Midare on tiivistänyt yhteistyötään valtuutetun Samsung huollon kanssa, ja yrityksen operoimia Samsung Support Centereitä löytyy jo neljältä toimipisteestä. Palvelu on maan laajuinen postituspalvelun kautta, ja huollettavia laitteita tulee päätoimipisteiden lisäksi aina Lapista Etelä-Suomeen. Asiakkaita ovat niin yritykset kuin kuluttajat.

”Tarjoamme kaiken merkkiset laitteet ja kauttamme saa niille myös huollon. Mobiililaitteiden puolella Samsung on ollut selvästi suosituin ja siksi saman katon alta löytyvä merkkihuolto on ollut meille tärkeä kehitysaskel.” Midaresta kerrotaan.

Niin yrityksillä kuin kuluttajilla jää helposti käyttämättömiä laitteita pyörimään. Niiden vastuullinen tyhjentäminen ja kierrättäminen on sekä tietoturva- että ympäristöteko.

 

Midare Yrityksenä

Jaa tämä artikkeli

Kategoria

Ajankohtaista

Tilaa Midaren uutiskirje

Kuukausittainen koonti alan tuoreimmista uutisista, maksuttomista tapahtumistamme sekä kampanjoista ja tarjouksista. Uutiskirjeen tilaamisen voi peruuttaa koska vain.

Sähköpostiosoite: