Midare Oy vauhdittaa kasvuaan rekrytoinneilla

 

Jyväskyläläinen Midare Oy panostaa tällä hetkellä erityisesti ICT-palveluiden laajentamiseen. ICT-ammattilaisten lisäksi yritys on vahvistanut tuoreeltaan rivejään myynnin ja markkinoinnin saralla. Tuorein rekrytointi tehtiin Seinäjoelle, ja tarkoituksena on tulevaisuudessa vahvistaa jalansijaa Keski-Suomen lisäksi myös muualla Suomessa.

 

Huhtikuussa Midare Oy:n toimitusjohtajana aloittanut Anssi Kuoppala näkee tänä vuonna 33 vuotta toimineen perinteisen yrityksen kasvumahdollisuudet erittäin hyvinä.

 

– Oikeiden kumppanuuksien avulla ja kokonaisvaltaisesti palveluja kehittämällä pystymme vastaamaan jatkossa entistä paremmin asiakkaidemme tarpeisiin niin paikallisesti kuin maanlaajuisesti. Lisärekrytointeja ja entistä tiiviimpää yhteistyötä kumppanien kanssa tullaan varmasti tekemään, hän uskoo.

 

Keväällä alkanut yhteistyö Samsung Servicen kanssa on lähtenyt hyvin liikkeelle. Midarella on Keski-Suomen ainoa pelkästään Samsungiin keskittynyt merkkihuolto, mikä on omalta osaltaan vilkastuttanut asiakasvirtaa Jyväskylän Ahjokadulla sekä vahvistanut kokonaisvaltaisen palvelun mahdollisuuksia.

 

– Tavoitteenamme on tarjota kattavat laiteratkaisut ja digitalisaation hyödyntämiseen liittyvät palvelut tietoturvasta laitehallintaan niin yrityksille, organisaatioille kuin kuluttajille. Yhden luukun periaatteemme kattaa myös liiketoimintaa tukevat kokonaisvaltaiset ratkaisut isommillekin toimijoille, Kuoppala kertoo.

 

Midare Oy:n kumppaneihin lukeutuvat muun muassa DNA ja tietoturvaratkaisuja tarjoava F-Secure Oyj.

 

Midare Oy:n tuoreimmat nimitykset:

Anssi Kuoppala aloitti toimitusjohtajana 15.4.

Kimmo Hirvasniemi aloitti IT-tiimipäällikkönä 14.5.

Teemu Ikonen aloitti ICT-asentajana 9.7.

Birgitta Kemppainen aloitti markkinointipäällikkönä 6.8.

Mikko Lehmus aloittaa myyntipäällikkönä Seinäjoella 1.9. alkaen.

 

Annamme mielellämme lisätietoja:

Anssi Kuoppala, toimitusjohtaja, anssi.kuoppala@midare.fi, p. 050 522 8698

Birgitta Kemppainen, markkinointipäällikkö, birgitta.kemppainen@midare.fi, p. 044 744 1964