Midare laajentaa – kaksi uutta myyntipäällikköä, uutena aluevaltauksena Seinäjoki 

 

Midaren 33-vuotis synttäriviikko pärähtää käyntiin uusilla henkilöstövahvistuksilla. Patrik Honkonen on nimitetty myymälä- ja myyntipäälliköksi Jyväskylään, ja hän tulee ottamaan vetovastuun Ahjokadulla sijaitsevan myymälän kehittämisestä tiiviissä yhteistyössä muun myyntitiimin, markkinoinnin ja johdon kanssa. Patrik on Jyväskylästä lähtöisin ja hänellä on kivijalkakaupan myyntikokemusta jo lähes 20 vuodelta.

Pyrimme uudistamaan ja kehittämään asiakaskokemusta myymälässä sekä hyödyntämään kampanjatyylisiä tempauksia ja erilaisia teemapäiviä. Tuote- ja palveluvalikoimaa tullaan laajentamaan ja pyrimme tarjoamaan myös erottuvia ja persoonallisia konsepteja.
Pyrimme huomioimaan asiakkaitamme myös uusilla keskittämiseduilla ja joustavammilla maksutapavaihtoehdoilla. Tulemme tarjoamaan asiakkaillemme myös infotilaisuuksia ja koulutuksia muun muassa tietotekniikkaan liittyen.

Tapahtumista tullaan tiedottamaan erityisesti Midaren verkkosivuilla ja sosiaalisen median kanavissa.

Pohjanmaan avaukseen kokenut DNA-operaattoriasiantuntija

 

Mikko Lehmus on kokenut operaattoripuolen myyjä niin kuluttaja- kuin yrityssektorilla. Hän tulee vastaamaan asiakkuuksista Pohjanmaan alueella Seinäjoelta käsin.

Pohjanmaalla on paljon kasvu- ja kehityshakuisia pk-yrityksiä, ja juuri sellaisten toimijoiden kumppanina Midare on vahvoilla. Pystymme tarjoamaan niin laitteet, operaattoripalvelut kuin tietoturva- ja ICT-palvelut laitteiden koko elinkaaren ajan käyttöönotosta turvalliseen kierrätykseen. Autamme asiakkaitamme hyödyntämään digitalisaatiota liiketoiminnan tukena.

Midaren operaattorikumppani on kotimainen DNA, joka on panostanut viime vuosina merkittävästi verkkonsa kehittämiseen. Lehmukselle on itsellään vahva tausta DNA-operaattoripalveluiden parissa, ja yrityskohtaisesti räätälöitävät ratkaisut ja jatkuva palvelu operaattoriasiakkaiden suuntaan tulevat olemaan hänellä yksi pääprioriteeteista.

Midarella on 33 vuoden kokemus operaattoripalveluista. Tavoitteemme ei ole yksinomaan myydä, vaan auttaa asiakkaitamme löytämään ja ylläpitämään heille parhaimmat ratkaisut. DNA on kumppanina myös laadullisesti ja hinnallisesti hyvin kilpailukykyinen, ja yhdistämällä siihen Midaren palvelun, saamme tarjottua asiakkaillemme huolettomuutta ja juuri heille sopivat ratkaisut.

Patrik Honkonen ja Mikko Lehmus aloittavat Midaren palveluksessa 3.9.2018 alkaen.

 

Midare Oy on 33-vuotias jyväskyläläinen laitteiden, operaattoripalvelujen ja ICT-ratkaisujen palvelutaloyritys. Asiakaskunta muodostuu niin kuluttajista, pienistä pk-yrityksistä kuin suurista organisaatioista, esimerkkinä Jyväskylän yliopisto ja Jyväskylän kaupunki.

 

Mikko Lehmus toimii Midaren tiloissa osoitteessa Rengastie 21, 60120 Seinäjoki.

 

Lisätietoja:

 

Mikko Lehmus, myyntipäällikkö, Seinäjoki, mikko.lehmus@midare.fi, 044711 4923

Patrik Honkonen, myymälä- ja myyntipäällikkö, Jyväskylä, patrik.honkonen@midare.fi, 040 808 6083

Anssi Kuoppala, toimitusjohtaja, anssi.kuoppala@midare.fi, p. 050 522 8698

Birgitta Kemppainen, markkinointipäällikkö, birgitta.kemppainen@midare.fi, p. 044 744 1964