Midaren SuperLauantai 6.10

Parhaat tärpit mobiiliturvasta

 

 

6.10.2018 Midarella vietetään kaikille avointa SuperLauantaita, jonka pääteemana on turvallisuus kotitalouksien mobiililaitteissa ja tietokoneissa.

 

Päivän ohjelma:

 

klo 9 – 17 tarjolla kakkukahvit kaikille kävijöille

 

klo 11.00 Tietoisku 1. Mobiiliturva omissa laitteissa:
Turvallinen verkkopankin käyttö
Virusturva ja haittaohjelmien suojaus
Varovaisuutta sovellusten latauksessa
Käyttörajoitussuositukset lasten ja nuorten verkon käyttöön

 

Klo 14.00 Tietoisku 2. Mobiiliturva omissa laitteissa

 

Päivään sisältyy kampanjatarjouksia laitteista, opastusta mobiililaitteiden käyttöön sekä Midaren tietoturvapaketteja tietokoneille ja mobiililaitteisiin alennetuin hinnoin ja heti asennettuna.

 

Paikalla on myös “tietoturvatohtori”, joka tarkistaa mielellään kävijöiden mobiililaitteen tai tietokoneen tilanteen.

 

Vierailijoiden kesken suoritetaan myös arvonta, jonka voittaja palkitaan Midare Mobiiliturvan vuosilisenssillä. Mobiiliturva tarjoaa korkean suojan omalle laitteelle, ja pitää näin yksityisasiat yksityisinä ja verkon uhat poissa.

 

Niin ikään päivän aikana on mahdollisuus osallistua Midaren hyväntekeväisyyskampanjaan: jokaista avattua DNA-liittymää kohden teemme lahjoituksen Jyväskylä Basketball Academyn (JBA) ja Lauri Markkasen koriskoulun toiminnan hyväksi kampanjakoodilla “JBA&Midare”. Samalla asiakas saa kaupan päälle JBA-fanihupparin. Hyväntekeväisyyskampanja on voimassa toistaiseksi, ja siihen voit tutustua tarkemmin tämän linkin takaa.

 

Midare toivottaa kaikki tervetulleiksi SuperLauantaihin! Päivän Facebook-tapahtuma tuoreimpien päivitysten kera löytyy tämän linkin takaa.