Uusia nimityksiä Samsung-huoltoverkostoon ja ohjelmistotiimiin

Uusia nimityksiä Samsung-huoltoverkostoon ja ohjelmistotiimiin

Kirjoitettu: 16.01.2020 / Ajankohtaista

Uusia nimityksiä Samsung-huoltoverkostoon ja ohjelmistotiimiin

Midaren henkilöstömäärä on kasvanut vuodet 2020 alkuun mennessä 38:aan. Tuoreimmat nimitykset on tehty Samsung-huoltotoimintaan ja ohjelmistotiimiin.

Samsung huoltotoiminta sai oman vetäjän

Samsung Support Center -huoltotoiminnasta vastaa jatkossa Markus Jaaranen (kuva 1), joka työskentelee pääasiassa Tampereelta käsin. Markus on työskennellyt vuodesta 1998 matkapuhelinhuoltojen parissa huoltoteknikkona, huoltopäällikkönä ja aluepäällikkönä neljässä eri yrityksessä Tampereella, Hämeenlinnassa ja Helsingissä.

Midare on tuttu yritys jo 90-luvun loppupuolelta, jolloin kävin matkapuhelinten huoltokorjaajan kurssin Jyväskylän aikuiskoulutuskeskuksessa ja Midare toteutti kurssin käytännön koulutuksen. Keskusteltuani Midaren kanssa tulevaisuuden näkymistä, heräsi mielenkiinto yrittää vielä kerran matkapuhelinhuollon parissa. Yrityksestä jäi ammattimainen, asioita kehittävä ja toimeenpaneva vaikutelma.

– Odotan mielenkiinnolla, miten asiat kehittyvät ensimmäisenä Midare-vuotena. Alalla olen tottunut, että uusia asioita tulee vastaan koko ajan. Aika ei tule varmasti käymään pitkäksi, Markus jatkaa.

Markus tulee vastaamaan Samsung Support Center -toiminnasta myös osana Midaren seitsenhenkisestä johtoryhmää.

Paikallista huoltokykyä kasvatetaan myös Seinäjoella

Midaren Samsung Support Center -verkoston kykyä vastaanottaa entistä suurempaa volyymiä on lähdetty kasvattamaan. Tuorein huoltoammattilainen Vesa Hiirikoski on tullut täydentämään Seinäjoen palvelupisteen osaamista.

Vesalla on jo aikaisempaa taustaa Midaren huoltopalveluissa työskentelemisestä 80- ja 90-luvuilta, minkä jälkeen hän on toiminut matkapuhelinhuoltopalveluita tarjoava yrittäjänä Seinäjoen alueella.

– Ensitunnelmat ovat erittäin hyvät ja aloitus on ollut sujuva, kun tunnen jo entuudestaan suurimman osan Seinäjoen henkilökunnasta. Mukaan lähtöön vaikutti paljon sen, että oman yritykseni ja Midaren tarpeet kohtasivat juuri nyt erityisen hyvin, Vesa kertoo.

Vuodelta 2020 odotan sitä, että saamme yhdessä paikallisen Samsung-huoltotoiminnan takuutöineen ja muine korjaustarpeineen pyörimään entistä mallikkaammin ja pääsemme palvelemaan entistä suurempaa asiakaskuntaa.

Ohjelmisto-osaaminen täydentyy

Ohjelmistotiimin osaamista täydentää tuore ohjelmistosuunnittelija Joni Rajala (kuva 2). Joni työskentelee pääasiassa Jyväskylästä käsin. Työnkuvaan kuuluu niin sisäisiä kuin etenkin asiakkaille toteutettavia projekteja laidasta laitaan.

– Pääsen tekemään paljon ohjelmistosuunnittelua ja -kehitystä, mikä on juuri sitä omaa osaamistani ja edustaa alaa, jossa haluan jatkuvasti kehittyä. Heti lyötiin käteen kunnon työkalut ja työporukka vaikuttaa mahtavalta, joten alku on ollut oikein onnistunut, Joni kertoo ensimmäisen viikon jälkeen.

Jonin palkkaaminen liittyy Midaren tahtotilaan kasvattaa osaamistaan ja asiakkaille tuotettuja hyötyjä ohjelmistoratkaisujen avulla. Viime vuonna käynnistettiin merkittävä kehitystyö liiketoimintasovellusten parissa ja työ jatkuu aktiivisena tänä vuonna. – Ohjelmistoliiketoimintaa Midaressa luotsaava Tommi Korteikko.

 

Midaren ohjelmisto- ja ICT-tuen tiimit tulenevat rekrytoimaan jatkossakin lisää osaajia asiakasprojektien lisääntyessä.

Halutessasi voit tutustua avoimiin paikkoihimme Rekrytointi-sivuillamme, tai olla meihin suoraan yhteyksissä avoimelle hakemuksella!

 

Midare Yrityksenä

Jaa tämä artikkeli

Kategoria

Ajankohtaista

Tilaa Midaren uutiskirje

Kuukausittainen koonti alan tuoreimmista uutisista, maksuttomista tapahtumistamme sekä kampanjoista ja tarjouksista. Uutiskirjeen tilaamisen voi peruuttaa koska vain.

Sähköpostiosoite: