REKRYTOINTI

Midaren 33 vuoden kehitys matkapuhelinliikkeestä kokonaisvaltaiseksi digitalisaation kumppaniksi pohjautuu sitoutuneeseen ja osaavaan henkilökuntaan. Uskomme, että diversiteettiä kasvattamalla pystymme saavuttamaan kunnianhimoiset kasvutavoitteemme sekä kehittymään entistä kokonaisvaltaisemmaksi digitaalisen liiketoiminnan kumppaniksi asiakkaillemme. 

Henkilökunta on ykkösprioriteettimme ja tärkein resurssimme, ja panostamme jatkuvasti oman osaamisemme kehittämiseen. Työntekijänä pääset itse vaikuttamaan siihen, millaisiin tarpeisiin ja toiveisiin vastaamalla Midare voi työnantajana tukea omaa menestystäsi ja kehitystäsi. Meillä työntekoa ei oteta kuitenkaan liian vakavasti, ja jokainen uusi kollega otetaan ilolla vastaan!

Voisiko Midare tarjota myös sinulle sopivan urapolun?

Tavoittelemme tällä hetkellä valtakunnallista kasvua, ja haemme joukkoomme erityisesti seuraavia ammattilaisia:

MYYNNIN ASIANTUNTIJA JYVÄSKYLÄN MYYMÄLÄÄN

Oletko sinä uusi myynnin asiantuntijamme?

Haemme Jyväskylän myymäläämme vahvasti asiakaspalvelu- ja myyntihenkistä tiimipelaajaa, jolta löytyy oma-aloitteisuutta, rohkeutta sekä halua kehittyä ja kehittää kanssamme!

Et tarvitse välttämättä pitkää kokemusta, sillä perehdytämme tehtävään. Katsomme kuitenkin eduksi:

 • Myyntikokemus: myymälämyynti, ict-alan myynti tai operaattorimyynti.
 • ICT-alan tuntemus: esim. kiinnostus tietotekniikkaan, pelialan tuntemus.
 • Markkinointitaidot ovat plussaa: esim. valokuvaaminen, kuvankäsittely, somen käyttö, sisällöntuotanto, verkkosivut ja verkkokauppa. 

Työaika on kokoaikainen ja vakituinen. Aloitus sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. 

Työssä noudatetaan 6 kk:den koeaikaa. 

Lähetä meille avoin hakemuksesi palkkatoiveen kera viimeistään huhtikuun loppuun mennessä. Haastattelemme hakijat ja teemme päätöksen heti sopivan henkilön löydyttyä. 

Hakemukset voi toimittaa suoraan myymäläpäälliköllemme Lassille:

Lassi Myllyniemi: 

lassi.myllyniemi@midare.fi

0400 172 142

MYYNNIN ASIANTUNTIJA TAMPEREELLE

Haemme myynnin ja asiakaspalvelun ammattilaista Tampereen tuoreelle toimipisteellemme! Oletko sinä tiimipelaajaa, jolta löytyy oma-aloitteisuutta, rohkeutta sekä halua kehittyä ja kehittää kanssamme?​

Seuraava ominaisuudet ja kokemus ovat tehtävässä eduksi:

 • Myyntikokemus: BtoB- ja myymälämyynti, erityisesti ICT- tai operaattorialoilta.
 • Markkinointitaidot: esim. valokuvaaminen, kuvankäsittely, esitteiden ja mainosten teko, somen käyttö, verkkosivujen ja verkkokaupan hallinta.

Tulet työskentelemään Tampereen myymälässämme paikallisen avainhenkilömme ja Samsung Support Centerin ammattilaisten kanssa tiiviissä yhteistyössä.

Työaika on kokoaikeinen ja työaika sijoittuu pääsääntöisesti arkipäiviin klo 8 – 17 välille. Työ voi sisältää ajoittain myös viikonloppu- tai iltavuoroja, esim. messuille osallistumista.​

Aloitus sopimuksen mukaan, mutta kuitenkin mahdollisimman pian. Työssä noudatetaan 6 kk:den koeaikaa. ​

Lähetä meille avoin hakemuksesi palkkatoiveen kera viimeistään huhtikuun loppuun mennessä. Teemme päätöksen heti sopivan henkilön löydyttyä.

Tampere@midare.fi

Hatanpään Valtatie 48 A,

33900 Tampere

Lisätiedot:

Matti Keskinen

0400 623 380

ICT-ASIANTUNTIJA /OHJELMISTOKEHITTÄJÄ

Panostamme vahvasti ohjelmistokehittämisen palveluihimme. Haemme joukkoomme vahvoja alan osaajia kasvattamaan ja viemään kyseistä liiketoiminta-aluetta eteenpäin yhdessä ICT-tiimimme kanssa. Ketterän kokoisessa yrityksessä pääset itse vaikuttamaan ja rakentamaan kasvupolkuamme ICT-kumppanina ja ohjelmistoratkaisuiden tarjoajana. Pääset työskentelemään niin olemassa olevien asiakkaidemme kuin aivan uusien projektien parissa – tehokkaan myyntitiimimme ja kasvavien asiakastarpeiden ansiosta mielenkiintoiset projektit ovat kovassa kasvussa.

Midaren ICT-tiimin ohjelmistokehittäjälle tarjoamme:   

 • Aidon sisäänpääsyn liiketoimintasovellusten ketteräksi toimittajaksi.
 • Asiakaskunnan ja projektit laajalla toimialakentällä.
 • Mielenkiintoisia valmiita asiakkuuksia sekä kasvavissa määrin uusia asiakasprojekteja.
 • Tärkeän roolin ERP- ja CRM- palveluiden kehittäjä – mahdollisuus rakentaa myös omia sovelluksia niin omaan kuin asiakkaidemme käyttöön yhdessä tiimin kanssa.
 • Työntekijälähtöisen ja vahvasti itseohjautuvan työskentelykulttuurin – yhteistyö meillä perustuu keskinäiseen luottamukseen, mm. joustavat etätyömahdollisuudet ovat meillä arkipäivää työntekijän omista tarpeista riippuen.
 • Huipputiimin, jonka kanssa vapaa-ajan virkistäytymisestäkin pidetään huolta!

Toiveemme Sinulle:

 • Odotamme vankkaa kokemusta ja näyttöä tehtävistäsi ICT-asiantuntijana/ohjelmistokehittäjänä. Erityisesti Microsoft- ja Mac-osaaminen katsotaan eduksi.
 • Uskallusta ja halua tarttua kanssamme haasteeseen kehittyä kovaa vauhtia yhdeksi kilpailukykyisimmistä ohjelmistoratkaisuiden tarjoajista.
Erityisesti Microsoft- ja Mac-osaaminen katsotaan eduksi.

Mikäli edustus kokonaisvaltaisten laitteiden, operaattoripalveluiden ja ICT-ratkaisuiden edustajana herättää mielenkiintosi, voit laittaa meille avoimen hakemuksen Anssin sähköpostiin. Voit myös olla suoraan yhteyksissä tapaamisajan tiimoilta – käydään vaikka kahvikupposen äärellä läpi, millainen rooli sinulla voisi olla Midaren kasvutarinassa, ja millaisia uramahdollisuuksia Midare voisi tarjota juuri sinulle.

Yhteyshenkilö: Anssi Kuoppala, anssi.kuoppala@midare.fi, 050 522 8698.

MYYNTIPÄÄLLIKKÖ

Haemme joukkoomme jatkuvasti kokeneita ja asiakaslähtöisiä BtoB-myynnin tekijöitä. Midarella pääset mukaan vahvaan tiimiin, saat erinomaisen tuote- ja palvelupaletin edustettavaksesi sekä vapauden ja vastuun vaikuttaa itse pitkälti siihen, kuinka suuriin tavoitteisiin haluat päästä. Huolehdimme yhdessä olemassa olevan asiakaskuntamme tarpeisiin vastaamisesta sekä panostamme vahvasti uusasiakashankintaan. Midarelaisena pääset hyödyntämään ensimmäisten joukossa tuoreimpia ohjelmisto- ja laiteratkaisuja tuloksekkaan myynnin työkaluina. Palkkiomallimme on kilpailukykyinen, ja määrätietoisena myyjänä pääset myös palkan osalta varmasti motivoiviin tuloksiin.

Laita meille avoin hakemus otsikolla ”MYYNTIPÄÄLLIKÖKSI MIDARELLE”. Liitäthän mukaan palkkatoiveesi sekä alueen, jossa olisit valmis toimimaan asiakaslähtöisenä myyntipäällikkönämme.

Yhteyshenkilö: Anssi Kuoppala, anssi.kuoppala@midare.fi, 050 522 8698.