REKRYTOINTI

Midaren 33 vuoden kehitys matkapuhelinliikkeestä kokonaisvaltaiseksi digitalisaation kumppaniksi pohjautuu sitoutuneeseen ja osaavaan henkilökuntaan. Uskomme, että diversiteettiä kasvattamalla pystymme saavuttamaan kunnianhimoiset kasvutavoitteemme sekä kehittymään entistä kokonaisvaltaisemmaksi digitaalisen liiketoiminnan kumppaniksi asiakkaillemme. 

 

Henkilökunta on ykkösprioriteettimme ja tärkein resurssimme, ja panostamme jatkuvasti oman osaamisemme kehittämiseen. Työntekijänä pääset itse vaikuttamaan siihen, millaisiin tarpeisiin ja toiveisiin vastaamalla Midare voi työnantajana tukea omaa menestystäsi ja kehitystäsi. Meillä työntekoa ei oteta kuitenkaan liian vakavasti, ja jokainen uusi kollega otetaan ilolla vastaan!

Voisiko Midare tarjota myös sinulle sopivan urapolun?

Tavoittelemme tällä hetkellä valtakunnallista kasvua, ja haemme joukkoomme erityisesti seuraavia ammattilaisia:

JÄRJESTELMÄASIANTUNTIJA – HELPDESK ja TUKIPALVELUT

Etsimme ICT-tiimiimme uutta työkaveria! Tehtävänäsi on palvella niin yritys- kuin kuluttajapuolen asiakkaitamme laitteisiin, ohjelmistoihin ja yhteyksiin liittyvissä kysymyksissä ja ongelmatilanteissa.  

Tavoitteenamme on tehdä asiakkaidemme arjesta mahdollisimman sujuvaa ja helppoa sekä olla ripeästi tavoitettavissa ongelmatilanteiden sattuessa. Kohtaat asiakkaitamme niin verkon ja puhelimen kautta kuin suoraan myymälässämme, jolloin tärkeintä tehtävän kannalta on positiivinen asenne, vahva asiakaspalveluhenkisyys sekä oma-aloitteisuus. Emme edellytä pitkää kokemusta, sillä saat perehdytyksen työhön ja pääset osaksi tiivistä yhteistyötä tekevää ict-tiimiämme. Alan harrastuneisuus sekä opiskelu- ja työkokemus ovat kuitenkin eduksi. Työpiste sijaitsee Jyväskylän Seppälässä.   

Mitä odotamme sinulta: 

 • PC-osaamisen perustaso 
 • WordPress-osaaminen (verkkosivu) 
 • Android- ja iOs mobiiliosaamisen perustaso 
 • Ajokortti ja oma auto 
 • Olet kiinnostunut ongelmanratkaisusta ja asiakaspalvelusta 
 • Mac-osaaminen katsotaan eduksi 
 • Verkkokauppa-osaaminen katsotaan eduksi 

 

Kokopäiväiseen työhön kuuluu 4 kuukauden koeaika.  

Mitä tarjomme sinulle: 

 • Mahdollisuuden kehittyä ict-alan ammattilaisena kasvavassa firmassa, jossa asioita ei oteta kuitenkaan liian vakavasti – työnteosta osataan myös nauttia! 
 • Uusimmat työvälineet ja arkipäiviin painottuvan joustavan työajan. 
 • Osaavan tiimin, jonka sisällä pääset työskentelemään itsenäisellä otteella ja saat myös lisää vastuuta osaamisesi karttuessa. 
 • Mielenkiintoisia ja vaihtelevia asiakasprojekteja. 
 • Säännöllisiä koulutuksia oman osaamisesi kehittämiseksi, yhteisiä virkistyshetkiä unohtamatta. 
 • Erinomaisen työterveyshuollon. 
 • Mahdollisuuden näyttää omaa osaamistasi ja ottaa paikkasi pysyvästi Midare-tiimissä! 

Mikäli koet, että voisit olla etsimämme henkilö, niin laita meille avoin hakemus palkkatoiveen kera 28.2.2019 mennessä.

Haastattelemme sopivia hakijoita mahdollisimman pian.

 

Lisätiedot ja hakemukset: 

Kimmo Hirvasniemi 

IT-tiimipäällikkö 

kimmo.hirvasniemi@midare.fi 

0400 560 908 

 

ICT-ASIANTUNTIJA /OHJELMISTOKEHITTÄJÄ

Panostamme vahvasti ohjelmistokehittämisen palveluihimme. Haemme joukkoomme vahvoja alan osaajia kasvattamaan ja viemään kyseistä liiketoiminta-aluetta eteenpäin yhdessä ICT-tiimimme kanssa. Ketterän kokoisessa yrityksessä pääset itse vaikuttamaan ja rakentamaan kasvupolkuamme ICT-kumppanina ja ohjelmistoratkaisuiden tarjoajana. Pääset työskentelemään niin olemassa olevien asiakkaidemme kuin aivan uusien projektien parissa – tehokkaan myyntitiimimme ja kasvavien asiakastarpeiden ansiosta mielenkiintoiset projektit ovat kovassa kasvussa.

Midaren ICT-tiimin ohjelmistokehittäjälle tarjoamme:   

 

 • Aidon sisäänpääsyn liiketoimintasovellusten ketteräksi toimittajaksi.
 • Asiakaskunnan ja projektit laajalla toimialakentällä.
 • Mielenkiintoisia valmiita asiakkuuksia sekä kasvavissa määrin uusia asiakasprojekteja.
 • Tärkeän roolin ERP- ja CRM- palveluiden kehittäjä – mahdollisuus rakentaa myös omia sovelluksia niin omaan kuin asiakkaidemme käyttöön yhdessä tiimin kanssa.
 • Työntekijälähtöisen ja vahvasti itseohjautuvan työskentelykulttuurin – yhteistyö meillä perustuu keskinäiseen luottamukseen, mm. joustavat etätyömahdollisuudet ovat meillä arkipäivää työntekijän omista tarpeista riippuen.
 • Huipputiimin, jonka kanssa vapaa-ajan virkistäytymisestäkin pidetään huolta!

 

Toiveemme Sinulle:

 

 • Odotamme vankkaa kokemusta ja näyttöä tehtävistäsi ICT-asiantuntijana/ohjelmistokehittäjänä. Erityisesti Microsoft- ja Mac-osaaminen katsotaan eduksi.
 • Uskallusta ja halua tarttua kanssamme haasteeseen kehittyä kovaa vauhtia yhdeksi kilpailukykyisimmistä ohjelmistoratkaisuiden tarjoajista.
Erityisesti Microsoft- ja Mac-osaaminen katsotaan eduksi.

Mikäli edustus kokonaisvaltaisten laitteiden, operaattoripalveluiden ja ICT-ratkaisuiden edustajana herättää mielenkiintosi, voit laittaa meille avoimen hakemuksen Anssin sähköpostiin. Voit myös olla suoraan yhteyksissä tapaamisajan tiimoilta – käydään vaikka kahvikupposen äärellä läpi, millainen rooli sinulla voisi olla Midaren kasvutarinassa, ja millaisia uramahdollisuuksia Midare voisi tarjota juuri sinulle.

 

Yhteyshenkilö: Anssi Kuoppala, anssi.kuoppala@midare.fi, 050 522 8698.

MYYNTIPÄÄLLIKKÖ

Haemme joukkoomme jatkuvasti kokeneita ja asiakaslähtöisiä BtoB-myynnin tekijöitä. Midarella pääset mukaan vahvaan tiimiin, saat erinomaisen tuote- ja palvelupaletin edustettavaksesi sekä vapauden ja vastuun vaikuttaa itse pitkälti siihen, kuinka suuriin tavoitteisiin haluat päästä. Huolehdimme yhdessä olemassa olevan asiakaskuntamme tarpeisiin vastaamisesta sekä panostamme vahvasti uusasiakashankintaan. Midarelaisena pääset hyödyntämään ensimmäisten joukossa tuoreimpia ohjelmisto- ja laiteratkaisuja tuloksekkaan myynnin työkaluina. Palkkiomallimme on kilpailukykyinen, ja määrätietoisena myyjänä pääset myös palkan osalta varmasti motivoiviin tuloksiin.

 

Laita meille avoin hakemus otsikolla ”MYYNTIPÄÄLLIKÖKSI MIDARELLE”. Liitäthän mukaan palkkatoiveesi sekä alueen, jossa olisit valmis toimimaan asiakaslähtöisenä myyntipäällikkönämme.

 

Yhteyshenkilö: Anssi Kuoppala, anssi.kuoppala@midare.fi, 050 522 8698.