Samsung Service Jyväskylään – Yhteistyössä Midaren kanssa

 

Nordic EASC Oy / Samsung Service on Suomen ainoa pelkästään Samsungiin keskittynyt mobiililaitteiden merkkihuolto.

 

Samsung Service huoltaa lähes kaikki Samsungin tuotteet tulostimia, ilmalämpöpumppuja sekä kameroita lukuun ottamatta. Yritys toimii Suomen lisäksi myös Ruotsissa palvellen laajalla koko maan kattavalla verkostollaan niin kuluttajia, yrityksiä, kuin jälleenmyyjiäkin.

 

Midare Oy tarjoaa yrityksille ja organisaatioille kattavat laiteratkaisut ja digitalisaation hyödyntämiseen liittyvät kattavat palvelut tietoturvasta laitehallintaan. Yhteistyö Samsung Servicen kanssa vahvistaa Midaren roolia Jyväskylässä ja laajentaa palvelutarjontaa entisestään.

 

Yhteistyö on jo ensimmäisten viikkojen aikana selvästi vilkastuttanut Midaren myymälän asiakaskäyntejä. Erityisesti pudonneiden laitteiden särkymiset näyttävät työllistävän huoltoa paljon   ̶   Midaren toimitusjohtaja Anssi Kuoppala on huomannut.

 

Midare oli yhteistyökumppaniksi luonnollinen valinta. Asiakkaiden on helppo asioida Midarella ja saimme täältä myös hyvät tilat. Tämä on laadukkaan huoltotoiminnan pyörittämisen kannalta elintärkeää.

̶   Samsung Servicen vetäjä Mika Ruohonen toteaa.

 

Samsung Service muutti Midaren tiloihin maaliskuun alussa. Yhteistyö saman katon alla mahdollistaa entistä nopeamman asiakaspalvelun asiakkaille yhden luukun periaatteella. Laitteiden määrän jatkuvasti lisääntyessä huoltopalvelujen helpon saatavuuden merkitys korostuu yhä enemmän. Samsung Service ja Midare kehittävät hyvin alkanutta yhteistyötä aktiivisesti eteenpäin.

 

 

 

Lisätietoja
Samsung Service / Nordic EASC Oy
Samsung Servicen tavoittaa Jyväskylässä:
Ahjokatu 12, Midare Oy:n myymälä
Puhelin:  050 351 7668
Avoinna ma-pe klo 9-17.
mobiili.jyvaskyla@samsungservice.fi
Tuotteet: Mobiililaitteet

 

 

 

Midare Oy
Ahjokatu 12, 40320 JYVÄSKYLÄ
Toimitusjohtaja
Anssi Kuoppala
p. 050 522 869