Samsung-merkkihuolto avattu – palvelut laajenevat Seinäjoella!

Palvelut laajenevat Seinäjoella: paikallinen Samsung-mobiililaitteiden merkkihuolto avattu

Kirjoitettu: 15.07.2019 / Ajankohtaista

Heinäkuussa avattu Samsung-merkkihuolto Seinäjoella tarjoaa jatkossa valtuutetut mobiililaitteiden huoltopalvelut Midaren Rengastien toimipisteellä. Kyseessä on alueen ainoa valtuutettu palveluntarjoaja.

– Samsung-merkkihuolto nopeuttaa paikallisia palveluitamme entisestään. Meille on tärkeää panostaa ripeään ja laadukkaaseen huoltoon, jossa laitteen takuu säilyy myös huollon jälkeen. Niin ikään hinnoittelu on onnistuttu rakentamaan erittäin kilpailukykyiselle tasolle, kertoo Midare Oy:n toimitusjohtaja Anssi Kuoppala.

Midaren Samsung Support Center huolehtii muun muassa Samsung-älypuhelinten, -tablettien ja -älykellojen huollosta, kuten näytön- ja akunvaihdoista. Huolto palvelee niin kuluttajia kuin yritysasiakkaita takuuhuolloissa ja muissakin korjaustarpeissa.

– Kaikki asiakkaat haluavat saada laitteen huollon jälkeen nopeasti käyttöön, ja siksi paras tapa on, että pystymme suorittamaan työt paikan päällä. Parhaimmillaan esimerkiksi näytönvaihto onnistuu yhdellä käynnillä. Moni yritysasiakas taas on kokenut käytännölliseksi huoltosopimuksen, jolloin laitteet ja niiden huollon saa yhdestä luotettavasta ja palvelevasta paikasta, Kuoppala kertoo ja jatkaa,

– Tavoitteisiimme kuuluu asiakkaan laitteen elinkaaren maksimointi, mikä on myös ympäristöteko. Niin ikään käyttöiän tullessa loppuunsa hoidamme mielellämme tietojen siirron sekä vastuullisen tyhjennyksen ja kierrätyksen.

Midare Oy osti alkuvuodesta Seinäjoellakin pitkään toimineen Wextra Oy:n liiketoiminnan, jolloin Wextran koko henkilöstö siirtyi Midaren alle. Oston myötä laite- ja operaattoripalveluiden rinnalle tulivat kattavammat ICT-alan asiantuntijapalvelut. Midaren Samsung Support Centerit löytyvät tällä hetkellä Jyväskylästä, Tampereelta ja Seinäjoelta, ja käytännössä huoltopalvelut ovat asiakkaiden käytettävissä mistä tahansa joustavan postituspalvelun kautta.

 

Katso heinäkuun avajaistarjous Seinäjoen paikallishuoltoon tästä!

 

Lisätiedot:

Anssi Kuoppala

toimitusjohtaja

Midare Oy

anssi.kuoppala@midare.fi

050 522 8698

Midare Oy:n Seinäjoen toimipiste:

Rengastie 2 A 2

60120 Seinäjoki

p. 06 215 0500

Avoinna ark. 9 – 17

Jaa tämä artikkeli

Kategoria

Ajankohtaista

Tilaa Midaren uutiskirje

Kuukausittainen koonti alan tuoreimmista uutisista, maksuttomista tapahtumistamme sekä kampanjoista ja tarjouksista. Uutiskirjeen tilaamisen voi peruuttaa koska vain.

Sähköpostiosoite: