Testissä Samsung Galaxy Watch Active

Testissä Samsung Galaxy Watch Active

Kirjoitettu: 22.01.2020 / Blogi

Testissä Samsung Galaxy Watch Active

Hyvinvointia ja viestintää – seuraa, hallitse ja motivoidu!

Samsung Galaxy Watch Active on äly -ja urheilukello, joka sopii ulkonäkönsä puolesta jatkuvaan arki- ja työkäyttöön. Kellon ominaisuudet ovat äärimmäisen selkeitä ja nopeasti opeteltavissa, ja niitä on myös näppärä tuunata itselle sopivaksi. Voit ladata erilaisia sovelluksia juuri omien tavoitteidesi mukaan.

Kelloa hallinnoidaan kattavimmin puhelimen Samsung Health-sovelluksen ja Galaxy Wearable-sovellusten kautta. Syötät vain perustietosi ja yhdistät puhelimen ja kellon Bluetoothin kautta laitepariksi!

Hyvinvointi

Eniten nautin oman arjen seuraamisesta Samsung Galaxy Watchilla. Pääsen näppärästi näkemään koosteen aktiivisuudestani, stressitasoistani ja unestani. Joko kellon kautta tai puhelimella voi seurata esimerkiksi viikkokohtaisia raportteja ja vertailla eri ajanjaksoja. Hyvin oppii näkemään, miten kaikki vaikuttaa kaikkeen – huonosti nukuttu yö näkyy stressitasoissa, tai säännöllinen nukkumaanmenoaika pidempänä unena koko viikon keskiarvoa tarkastellessa.

Halutessaan kelloon voi määrittää itselleen erilaisia tavoitteita, jonka mukaan saat päivän aikana suosituksia ja selkeitä ohjeita: voit määrittää tavoitekalorimäärän, askelmäärän tai aktiivisten tuntien määrän. Samoin voit määrittää vaikkapa, että yhtään yhtäjaksoisesti paikalla oltua yli tunnin jaksoa ei hereilläoloaikana tulisi, jolloin saat kivoja muistutuksia käydä vähän kävelemässä tai tehdä muutaman vartalonkierto, jos olet ollut pitkään paikallasi. Pisimmille vietynä voit käyttää kelloa työkaluna seurata ja laskea nauttimasi ruokamäärät, kofeiiniannokset ja veden.

Aivan kuten puhelimen, myös älykellon voi ajastaa rauhalliseen yöaikaan, jolloin et halutessasi saa mitään ilmoituksia äänin tai värinänä kesken yön tai silloin, kun et niitä muuten halua.

Samsung Galaxy Watch Active treeniapurina

Urheilua harrastava hyötyy kellosta treenipäiväkirjan tavoin. Voit ladata kellon alkunäytölle suosikkilajisi ja tallentaa eri treenejä, joista pääset seuraamaan eri tavoin pitkällä aikavälillä kertyvää dataa. Kello on myös siitä fiksu, että se tunnistaa esimerkiksi automaattisesti vaippapa pyöräilyn töistä kotiin ja tallentaa aktiviteetin tiedot ilman, että teet itse mitään! Lenkeistä saat myös visuaalisen reittikuvan GPS:n avulla.

Sykkeenmittaus on varsin tarkkaa, etenkin aerobisissa lajeissa, ja kello on myös vedenpitävä, eli voit pitää sitä myös esimerkiksi uidessa. Kuitenkaan aivan parhaiden urheilukellojen tai sykevöiden tasolle Samsung Galaxy Watch Active ei yllä – muun muassa nopeita sykevaihteluita sisältävissä lajeissa, kuten kovassa kuntosalitreenissä sarjoineen ja palautuksineen, reaaliaikainen sykkeenmittaus ei aivan katkeamatta ranteesta koko ajan onnistu. Mutta melko tarkka kokonaiskuva treenistä kuin treenistä on mahdollista saada, mikä riittää erinomaisesti kaltaiselleni harrastelijalle ilman, että erillistä korkeamman hintaluokan urheilukelloa tai sykevyötä tarvitsisi hankkia.

Viestintä ja hallinta puhelimen parina

Samsung Galaxy Watch Active toimii älypuhelimen jatkeena. Sen avulla voit hallita esimerkiksi Spotifytä kesken treeni, jolloin sinun ei tarvitse kaivaa puhelinta treenilaukusta biisiä vaihtaaksesi. Voit lukea ja lähettää kellolla viestejä, sähköposteja ja WhatsApp-viestejä. On myös näppärä kurkata esimerkiksi palaverissa huomaamattomammin, kuka soittaa, kun puhelut värisevät ja näkyvät ranteesta. Voit soittaa puhelimella kelloosi ja toiste päin, jos toinen laitteista sattuu olemaan hukassa. Niin ikään kellon kautta voit tarkistaa sään, kalenterin sekä käyttää muun muassa Galaxy Storea.

Yksi kiva ominaisuus on kellotaulun loputtomat räätälöintimahdollisuudet! Voit valita kirjastosta mieleisen kellotaulun ja alkunäytön tiedot, tai voit esimerkiksi napata vaatetukseesi sopiva kuvan puhelimella ja lisätä sen päivän kellotauluksesi – tällöin kello sopii aina asuusi ja päivän tilanteeseen.

Yhteenveto

Samsung Galaxy Watch Active – kenelle sopii?

Samsung Galaxy Watch Active-kello sopii parhaiten käyttäjälle, joka ei halua tyytyä aivan perustason aktiivisuusrannekkeisiin, mutta jolle ei ole myöskään tarpeenmukaista satsata kaikkein korkeimman hintaluokan urheilukelloihin. Samsung Galaxy Watch Active on juuri erinomainen ratkaisu siltä väliltä, jolloin saat sekä urheilu- että älykellon parhaat ominaisuudet. Kello sopii myös niille, joille laitteen ulkonäkö, räätälöitävyys ja monikäyttöisyys ovat tärkeitä.

Samsung Galaxy Watch Acive on ladattavissa omalla kaapelilla sekä esimerkiksi langatonta latausta tukevan puhelimen avulla – asetat vain kellon puhelimesi päälle ja aktivoit virran jakamisen.

 

Voit lukea Samsung Galaxy Watch Active-kellon pariksi erinomaisesti sopivasta huippuluokan Samsung Galaxy Note 10+ 512 Gt -puhelimesta lisää täältä!

 

– Testaajana Birgitta Kemppainen, markkinointipäällikkö Midare Oy

 

 

Haluatko tarjouksen tai lisätietoja laitteista?

Jätä meille yhteydenottopyyntö: 


  KylläEi


  SähköpostitsePuhelimitseTekstiviestitse


  Jaa tämä artikkeli

  Kategoria

  Blogi

  Tilaa Midaren uutiskirje

  Kuukausittainen koonti alan tuoreimmista uutisista, maksuttomista tapahtumistamme sekä kampanjoista ja tarjouksista. Uutiskirjeen tilaamisen voi peruuttaa koska vain.

  Sähköpostiosoite: