Anssi Kuoppala matkaviestin- ja tietotekniikkapalveluyritys Midaren toimitusjohtajaksi

 

Anssi Kuoppalalla, MBA, KM, 51 v,  on pitkä ja monipuolinen kokemus kasvuyritysten johtamisesta, myynnistä, markkinoinnista, kumppanuuksista sekä monipuolisesti tietotekniikan palveluista. Kuoppala on toiminut aiemmin mm. Yomi Oyj:n palveluksessa myyntijohtajan ja palveluiden johtajana, Digiassa mm. myynnin johtajana, Microsoftilla kumppanikanavan johtajana, Energiakolmio Oy:ssä toimitusjohtajana sekä Soikea Solutions Oy:n varatoimitusjohtajana perustamisvaiheesta lähitien ja sen sulautuessa Etteplaniin.

 

Jyväskyläläinen Midare Oy on Keski-Suomen ja yksi Suomen johtavista ja perinteisimmistä matkaviestin- ja ict-palveluiden toimittajista. Yhtiö tarjoaa mm. matkaviestinpalveluita, ICT-tukipalveluita, laitteiden ylläpitoa ja huoltoa kokonaispalveluna. Yhtiö on laajentanut palveluitaan ICT-alueella niin pilvipalveluiden tarjontaan, etätukipalveluihin sekä viimeisimpänä tietosuojalainsäädännön (GDPR) palveluihin yhdessä kumppaneidensa kanssa.

 

Kuoppala aloittaa Midaren toimitusjohtajana viimeistään 15.4.2018. Midaren operatiivisesta johtamisesta ennen Kuoppalan aloittamista vastaa Jukka Lassila Suomen Yrityskehitys Oy:stä.

 

”Meillä on käynnissä sukupolvenvaihdos ja uudistuminen. Anssi Kuoppala kokeneena ICT-alueen moniottelijana on meille juuri nyt erinomainen toimitusjohtaja. Kuoppalan monipuolinen kokemus kasvuyrityksistä on meille tervetullutta uudistuessamme ” toteaa yhtiön hallituksen puheenjohtaja Pekka Raudasoja.

 

”Midare perinteisenä matkanviestin ja ICT-toimijana on erinomaisessa tilanteessa kasvuun ja uudistumiseen. Yhtiössä on vuosia panostettu määrätietoisesti asiakaspalveluun, asiakkaiden kunnioittamiseen  ja vastuun kantamiseen asiakkaiden ratkaisuista kaikissa tilanteissa. Uskon, että tätä vahvaa perinnettä seuraten meillä on loistavat mahdollisuudet kehittyä edelleen sekä paikallisena että valtakunnallisena toimijana” sanoo Anssi Kuoppala.

 

 

Lisätietoja

 

Pekka Raudasoja, Midare Oy:n hallituksen puheenjohtaja 0400 643679

 

Anssi Kuoppala, 050 522 8698

 

Jukka Lassila. Suomen Yrityskehitys Oy 050 1810