Windows 7:n tuki päättyy 14.1.20 – päivitä nyt suosittuun Windows 10:een!

Windows 7:n tuki päättyy 14.1.2020 – päivitä nyt

Kirjoitettu: 16.09.2019 / Ajankohtaista

Windows 7:n tuki päättyy 14.1.2020

Ensi vuoden alusta Microsoft keskittää tukensa uusiin teknologioihin, minkä johdosta Windows 7 -tuki päättyy 14.1.2020. Kyseisen päivän jälkeen Windows 7:lle ei ole enää saatavilla teknistä tukea ja Windows Updaten päivityksiä. Tietoturvan varmistamikseksi Microsoft suosittelee ottamaan käyttöön Windows 10:n ennen tammikuuta 2020. 

Jos käytössäsi on vielä Windows 7, niin autamme mielellellämme. Tekemällä päivityksen nyt, vältät tilanteen, jossa tarvitsemallesi palvelulle ei ole enää saatavilla tukea sekä tietoturvan ja käytettävyyden kannalta tärkeitä päivityksiä. Halutessasi voit toki jatkaa myös Windows 7:n käyttöä, mutta ilman päivityksiä ja tukea, tietoturvariskien mahdollisuus kasvaa.

Autamme mielellämme siirtymään kattavaan Windows 10:n maailmaan ja ennen kaikkea saamaan täyden hyödyn irti Windows 10:n mahdollisuuksista.

Päivityksen tekeminen loppuvuoden 2019 aikana onnistuu kyllä näppärästi!

Jätä meille rohkeasti yhteydenottopyyntö, niin kerromme mielellämme lisää.


KylläEi


Jaa tämä artikkeli

Kategoria

Ajankohtaista

Tilaa Midaren uutiskirje

Kuukausittainen koonti alan tuoreimmista uutisista, maksuttomista tapahtumistamme sekä kampanjoista ja tarjouksista. Uutiskirjeen tilaamisen voi peruuttaa koska vain.

Sähköpostiosoite: