Kumppanuusohjelma – varainkeruuta yhdessä!

Keräättekö rahaa luokkaretkeen, harrastustoimintaan tai vaikkapa turnausmatkaan?

Midaren kumppanuusohjelma sopii esimerkiksi kouluille, hyväntekeväisyysjärjestöille ja liikuntaseuroille. Hyödynnetään yhdessä operaattoripalveluiden käyttö varainkeruunne vauhdittamiseen! Käytännössä aina, kun meillä avataan uusi DNA-liittymä kumppanillemme räätälöidyllä kampanjakoodilla, teemme lahjoituksen kumppanimme varainkeruun tueksi. Uusiin liittymiin lukeutuu myös olemassa olevan numeron siirto toiselta operaattorilta DNA:lle. Olisiko sinulla sopiva kohde mielessä?

Annamme jokaista uutta liittymää kohden takaisin 20 – 40 euroa.

Miten yhteistyö toimii?

  1. Ole meihin yhteyksissä, niin suunnitellaan paras mahdollinen yhteiskampanja. Saatte oman kampanjakoodinne ja voimme lähteä yhdessä markkinoimaan yhteistyötä hyötyjen maksimoimiseksi. Kampanja tulee näkymään Midaren markkinoinnissa. Lisäksi saatte apua yhteistyön markkinoimiseen omissa kanavissanne mm. valmiiden ohjelmaesitteiden muodossa. Kampanja ei vaadi teiltä rahallista panostusta!
  2. Kaikki kampanjakoodilla avatut uudet DNA-liittymät kasvattavat tukisummaanne 20–40 euron edestä, liittymästä riippuen (uusiin liittymiin lukeutuu myös olemassa olevan numeron siirto toiselta operaattorilta DNA:lle.) Kattoa kerääntyvälle tukisummalle ei ole, ja liittymät voi avata liikkeessämme (Ahjokatu 12, 40320 Jyväskylä). Voimme tulla myös sovittuina päivinä esim. tapahtumiinne mukaan kampanjoimaan.
  3. Lahjoitamme kertyneen potin sovitun ajanjakson jälkeen toimintanne tueksi!

*Kampanja koskee uusia kuluttajaliittymiä, ja asiakas saa valita täysin vapaasti itselleen sopivimman liittymän – autamme mielellämme parhaiden vaihtoehtojen kartoittamisessa. Kampanjaan kuuluvat kaikki liittymät, paitsi DNA Laitenetti. 

Panostamme yhteistyökumppaneiden valinnassa samoja arvoja (*mm. vastuullisuus, hyvinvointi ja turvallisuus) vaaliviin tahoihin ja osallistumme toiminnallamme vuosittain myös suomalaisten hyväntekeväisyyskohteiden tukemiseen, joiden toiminta ja arvot ovat lähellä omia prioriteettejamme. 

– Midare Oy:n strategiasta 

Tuen tarjoaa Midare Oy!

Katso esimerkki kampanjasta JBA:n kanssa:

Ota yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä sopiva kampanja varainkeruunne tueksi!
Voit myös kysyä suoraan lisää Lassilta:

p. 0400 172 142

lassi.myllyniemi@midare.fi