Avoin asiantuntijatilaisuus Kasvu Open Karnevaalissa 23.10.

Avoin asiantuntijatilaisuus Kasvu Open Karnevaalissa 23.10.

Kirjoitettu: 13.09.2019 / Ajankohtaista

Avoin asiantuntijatilaisuus Kasvu Open Karnevaalissa 23.10. klo 16.30-17.45

Konkreettisia esimerkkejä, miten yritykset hyödyntävät Microsoft Office 365:sta mm. tietoturvan varmistamiseen ja yrityskohtaisiin sovelluksiin, kuten raportointiin, asiakaspalautteen keräämiseen, tiketöintiin, varausjärjestelmiin jne. Opi, miten kerätä tietoa omasta liiketoiminnasta, analysoida ja visualisoida sitä automatiikan avulla. Kaikki esiteltävät ratkaisut on toteutettu O365-lisenssiin sisältyvillä työkaluilla.

Kasvu Open Karnevaali on kohtaamispaikka kaikille kasvusta kiinnostuneille. Kaksipäivästä tapahtumaa vietetään Jyväskylässä 23.10.-24.10.2019 Jyväskylän Paviljongissa. Tule sinäkin mukaan ammentamaan uudet verkostot, ideat ja innovaatiot. Mikä parasta, tapahtuma on osallistujille maksuton!

Tarjoamme osana Kasvu Open Karnevaalia kaikille avoimen maksuttoman asiantuntijatilaisuuden. Samalla ilmoittautumisella pääset halutessasi nauttimaan myös päivän muusta Kasvu Open Karnevaalin ohjelmasta. Voit siis saapua jo päivällä ennen tilaisuutta sekä halutessasi jäädä myös tilaisuutemme jälkeen viihtymään Kasvu Open Karnevaalin iltaohjelman parissa.

O365 – Microsoft ympäristö tietoturvahyökkäysten kohteena 23.10. klo 16.30.-17.45

Tutustu O365:n tarjoamiin mahdollisuuksiin asiantuntijoiden johdolla! 

Mitä voimme odottaa vuonna 2020 ja kuinka varautua?

Tietoturva- ja Microsoft -asiantuntijat tarjoavat kattavan käytännönläheisen katsauksen Microsoft Office 365 -ratkaisuiden tietoturvaan ja uusiin mahdollisuuksiin. Saat herkullisen tietopaketin:

  • Millaisia hyökkäyksiä O365:sta kohtaan tehdään ja mikä on niiden vaikutus?
  • Miten voit torjua hyökkäykset Microsoft ympäristön tarjoamilla mahdollisuuksilla?
  • Ei pelkkää tietoturvaa: mitä muuta voit tehdä Microsoft laajennuksilla? Toiminnanohjaus, Teams, PowerApps -liiketoimintasovellukset… mahdollisuudet kättesi ulottuvilla.

Tilaisuus sopii sinulle, jos olet kiinnostunut Microsoft-ympäristöistä ja tietoturvan hallinnasta. Sinulla voi olla jo käytössäsi Microsoftin-ratkaisu, tai kenties olet kiinnostunut kuulemaan niiden mahdollisuuksista uutena vaihtoehtona.

Ohjelma päättyy klo 17.45.

Tilaisuuden jälkeen mahdollisuus verkostoitumiseen & keskusteluihin asiantuntijoiden kanssa.

Halutessasi voit etukäteen jo toivoa henkilökohtaista keskusteluhetkeä asiantuntijan kanssa.

Puhujat: Eetu Roponen, Arrow ECS Finland Oy 

& Tommi Korteikko, Midare Oy

KATSO OHJELMA

Tilaisuudessa tarjoilemme alkuun kahvin / teen sekä valintasi mukaan herkullisen bruchettan joko kasvis- tai lihatäytteellä. Tervetuloa nauttimaan tarjoiluista, ohjelmasta sekä rennoista kohtaamisista!

Karnevaali on Kasvu Openin päätapahtuma!

ILMOITTAUDU MUKAAN TÄSTÄ!

Jaa tämä artikkeli

Kategoria

Ajankohtaista

Tilaa Midaren uutiskirje

Kuukausittainen koonti alan tuoreimmista uutisista, maksuttomista tapahtumistamme sekä kampanjoista ja tarjouksista. Uutiskirjeen tilaamisen voi peruuttaa koska vain.

Sähköpostiosoite: