Midaren omistajastrategiassa rohkea käännös kohti uudistumista - ICT-ratkaisut keskitetysti Midarelta

Midaren omistajastrategiassa rohkea käännös kohti uudistumista

Kirjoitettu: 06.05.2019 / Ajankohtaista

Jyväskyläläinen 33-vuotias Midare Oy pitää vahvasti kiinni yksityisomisteisesta yritysmuodostaan, samalla kun se on tehnyt suurimman strategisen uudistuksen vuosiin – jatkossa perinteisesti laitekauppaan keskittyneen toiminnan ympärille luodaan jatkuvasti kehittyvä ict-alan palvelukokonaisuus. Maanlaajuinen kasvu ja kehitys rakennetaan niin sisäisellä kasvulla kuin yrityskaupoilla.

Midaren vahvuus on perinteisesti ollut laitteissa, etenkin mobiilissa, sekä pitkän linjan operaattoripalveluissa. Olemme havainneet selvän mahdollisuuden ja tilan markkinoilla kasvattaa näiden vahvuuksien ympärille entistä kokonaisvaltaisemmat ict-alan asiantuntijapalvelut, jossa palveluun keskittyvä ketterä toimintatapamme on selvä kilpailuvaltti. – Anssi Kuoppala, Midare Oy:n toimitusjohtaja

Uudistumisen taustalla on jo noin vuosi sitten omistajien keskuudessa tehty linjaus, että Midarea halutaan lähteä kehittämään ja kasvattamaan. Veturiksi toimitusjohtajan rooliin palkattiin Anssi Kuoppala, joka niin ikään liittyi Midaren omistajiin vuoden 2018 lopussa.

25 asiantuntijan talosta kohti uutta henkilöstöennätystä

– Se, että meillä on nyt jo lähes 10 asiantuntijaa enemmän riveissämme kuin vuosi sitten, on vain yksi osoitus siitä, että visio ei ole jäänyt vain puheeksi. Suurin osa rekrytoinneista on tuonut taloon nimenomaan meiltä aiemmin uupunutta uutta asiantuntemusta, Kuoppala kertoo.

Mukaan on palkattu muun muassa palveluiden muotoiluun ja kehittämiseen erikoistunut Ahti Weijo. Tuoreimman liiketoimintasovellustiimin vetäjänä taas on aloittanut Tommi Korteikko. Samsung-huollon siirryttyä Midaren alle tammikuussa 2019 Midaren uusina ammattilaisina toimivat merkkihuoltoon erikoistuneet Mikko Huikari ja Harri Seppälä.

Haluamme auttaa asiakkaitamme saamaan enemmän hyötyä irti ict-ratkaisuista. Näen Midaressa mahdollisuuden rakentaa tästä yhdessä hieno keskisuomalainen kasvutarina. Viime syksyn Seinäjoelle laajentumisen lisäksi valtakunnallinen kasvu tulee varmasti tämän vuoden aikana jatkumaan edelleen uusille alueille. – Anssi Kuoppala

Kuoppalalle kasvuyrityksen luotsaaminen on mielekästä hommaa. Palkitsevuus vain kasvaa matkalle luonnollisesti kuuluvien haasteidenkin ja niistä selviytymisen myötä.

– Voidaan sanoa, että juuri tämä on lempilajiani – viedä yhdessä palveluita eteenpäin ja tarjota yrityksen ihmisille hieno työpaikka. Panostamme palveluissamme ja laitetarjonnassamme laatuun, pitkäikäisyyteen ja tarvittaessa hyvään huoltoon. Huolehdimme kierrätyksestä ja turvallisuudesta sekä haluamme auttaa asiakkaitamme tekemään kestäviä ratkaisuja.

Omalta osaltamme haluamme siis tehdä jotakin merkittävää yhteiskuntamme eteen, minkä pohjalle myös toimintamme arvot rakentuvat. Loppujen lopuksi taustalla on mielekkään ja sujuvan arjen mahdollistaminen niin töissä kuin vapaa-ajalla, ja tämä koskee sekä asiakkaitamme että omaa henkilöstöä.

Midare Oy:n tuoreimmat nimitykset:

  • Ahti Weijo, järjestelmäasiantuntija
  • Tommi Korteikko, liiketoiminta-arkkitehti
  • Harri Seppälä, tietotekniikka-asentaja
  • Mikko Huikari, tietotekniikka-asentaja
  • Fanni Stevander, markkinointi- ja myyntiasiantuntija

Midaren on kokonaisvaltainen laitteiden, operaattoripalveluiden ja ict-ratkaisuiden palvelutalo, jolla on toimipisteet Jyväskylässä ja Seinäjoella. Vuoden 2018 liikevaihto oli vajaa 4 miljoonaa euroa. Yrityksen kumppaneihin lukeutuvat muun muassa Samsung, DNA, F-Secure Oyj, Microsoft sekä Miradore Oy.

Kuvassa: Mikko Huikari, Tommi Korteikko ja Anssi Kuoppala

Lisätietoja:

Midare Oy
Toimitusjohtaja
Anssi Kuoppala
050 522 8698
anssi.kuoppala@midare.fi

Jaa tämä artikkeli

Kategoria

Ajankohtaista

Tilaa Midaren uutiskirje

Kuukausittainen koonti alan tuoreimmista uutisista, maksuttomista tapahtumistamme sekä kampanjoista ja tarjouksista. Uutiskirjeen tilaamisen voi peruuttaa koska vain.

Sähköpostiosoite: