Midare Oy vastaa jatkossa Samsung-mobiililaitteiden merkkihuollosta - ICT-ratkaisut keskitetysti Midarelta

Midare Oy vastaa jatkossa Samsung-mobiililaitteiden merkkihuollosta

Kirjoitettu: 08.05.2019 / Ajankohtaista

Jyväskyläläinen Midare Oy vahvistaa elinkaaripalvelujaan ja vastaa jatkossa itse Samsung-mobiililaitteiden merkkihuollosta. Järjestelyn yhteydessä Midare palkkaa huoltopalveluiden toteuttamiseen kaksi uutta työntekijää.

Midaren ja Samsungin huoltopalveluita koskevan uuden sopimuksen myötä aiemmin alihankkijan Samsung Servicen Midaren tiloissa tekemät mobiililaitteiden merkkihuollot tehdään 11.1.2019 alkaen Midaren omasta toimesta. Samsung Servicen kaksi paikallista ammattilaista siirtyvät liiketoiminnan mukana suoraan Midaren palvelukseen.

Samsungin kanssa syventyvä yhteistyö on Midaren kannalta tärkeä kasvuaskel.

Samsung on markkinajohtaja mobiililaitteissa ja Midare haluaa tarjota asiakkaille mahdollisimman kattavat palvelut laitteisiin liittyen. Kyse on paitsi palvelusta myös laitteiden käyttöiän pidentämisestä sekä laitteista huolehtimisesta niiden koko elinkaaren ajan. –toimitusjohtaja Anssi Kuoppala.

Midaren asiakkaita ovat sekä yritykset että yksityishenkilöt. Laitteiden myynti on ollut osa Midaren liiketoimintaa sen perustamisesta lähtien. Yhä älykkäämmiksi muuttuvat laitteet ovat tärkeässä roolissa kuluttajien ja yritysten arjessa.

Tavoitteenamme on tarjota kattavat laiteratkaisut ja digitalisaation hyödyntämiseen liittyvät palvelut tietoturvasta laitehallintaan sekä liiketoimintaa tukeviin ratkaisuihin niin yrityksille, organisaatioille kuin kuluttajille yhden luukun periaatteella.

Tehty sopimus vahvistaa Midaren ja Samsungin välistä yhteistyötä sekä edustaa uudenlaista ajattelu- ja toimintatapaa.

Se, että asiakas saa laitteille tuen samasta paikasta, mistä hän on ne ostanutkin, on arvokas asia. Asiakkaat arvostavat tänä päivänä nopeaa huoltopalvelua, jonka laatu on varaosien alkuperää myöten varmistettu. Olemme Midarella onnistuneet täyttämään nämä kriteerit hyvin – Anssi Kuoppala.

Midare työllistää huoltopalvelujen käynnistämisen jälkeen 25 henkeä ja sillä on toimipisteet Jyväskylässä ja Seinäjoella. Midaren liikevaihto oli vuonna 2018 vajaa 4 meur ja yhtiö tähtää voimakkaaseen kasvuun tulevina vuosina.

Midare Oy:n kumppaneihin lukeutuvat Samsungin lisäksi muun muassa operaattori DNA, tietoturvaratkaisuja tarjoava F-Secure Oyj, toimisto- ja pilvipalveluratkaisuissa Microsoft sekä laitehallinnassa Miradore Oy.

Lisätietoja

Midare Oy
Toimitusjohtaja
Anssi Kuoppala
050 522 8698
anssi.kuoppala@midare.fi

Jaa tämä artikkeli

Kategoria

Ajankohtaista

Tilaa Midaren uutiskirje

Kuukausittainen koonti alan tuoreimmista uutisista, maksuttomista tapahtumistamme sekä kampanjoista ja tarjouksista. Uutiskirjeen tilaamisen voi peruuttaa koska vain.

Sähköpostiosoite: