DNA-kumppanuusohjelma - ICT-ratkaisut keskitetysti Midarelta

Kumppanuusohjelma - Varainkeruuta yhdessä!

Keräättekö rahaa luokkaretkeen, harrastustoimintaan tai vaikkapa turnausmatkaan?

Kenelle kumppanuusohjelma sopii?

Midaren kumppanuusohjelma sopii esimerkiksi kouluille, hyväntekeväisyysjärjestöille ja liikuntaseuroille. Hyödynnetään yhdessä operaattoripalveluiden käyttö varainkeruunne vauhdittamiseen!

Käytännössä aina, kun meillä avataan uusi DNA-liittymä kumppanillemme räätälöidyllä kampanjakoodilla, teemme lahjoituksen kumppanimme varainkeruun tueksi. Uusiin liittymiin lukeutuu myös olemassa olevan numeron siirto toiselta operaattorilta DNA:lle. Olisiko sinulla sopiva kohde mielessä?

Miten yhteistyö toimii?

1. Ota yhteyttä

Ole meihin yhteyksissä, niin suunnitellaan paras mahdollinen yhteiskampanja. Saatte oman kampanjakoodinne ja voimme lähteä yhdessä markkinoimaan yhteistyötä hyötyjen maksimoimiseksi. Kampanja tulee näkymään Midaren markkinoinnissa.

2. Kasvatetaan tukisummaa

Kaikki kampanjakoodilla avatut uudet DNA-liittymät kasvattavat tukisummaanne.

Kattoa kerääntyvälle tukisummalle ei ole, ja liittymät voi avata liikkeessämme. Voimme tulla myös sovittuina päivinä esim. tapahtumiinne mukaan kampanjoimaan.

3. Potti lahjoitetaan

Lahjoitamme kertyneen potin sovitun ajanjakson jälkeen toimintanne tueksi!

Katso esimerkki kampanjasta JBA:n kanssa

Kysy lisätietoja Lassilta

0400 172 142

Tilaa Midaren uutiskirje

Kuukausittainen koonti alan tuoreimmista uutisista, maksuttomista tapahtumistamme sekä kampanjoista ja tarjouksista. Uutiskirjeen tilaamisen voi peruuttaa koska vain.

Sähköpostiosoite: