Midare Oy Anssi Kuoppala

Midarelle on myönnetty Menestyjät 2018 -sertifikaatti Alma Talent Tietopalveluiden Menestyjäluokituksessa. Serfitikaatti on osoitus yritysjohtamisen, omistautuneen henkilökunnan, asiakasymmärryksen sekä tehokkaiden prosessien onnistumisesta.

 

 

Analyysissä huomioidaan myös yrityksen kasvua, vakavaraisuutta sekä riskinsietokykyä, ja tunnuslukuvertailujen perusteella Midare lukeutuu parhaimpien suomalaisyritysten joukkoon.

 

– Sertifikaatti on osoitus siitä, että tahtotilamme on kohdistettu oikeaan suuntaan ja se kantaa myös tuloksia. Oman alamme ja kokoluokkamme yrityksiin nähden potentiaalimme nopeampaankin uudistumiseen on vahva, ja sitä kohti tulemme tekemään myös jatkossa kovasti töitä, kertoo Midare Oy:n toimitusjohtaja Anssi Kuoppala.

 

Midarella on vahva jalansija perinteisenä matkaviestin- ja ict-palveluiden tarjoajana, ja alan kokemusta yrityksen ammattilaisilta löytyy yhteensä reilusti yli 100 vuoden edestä.

 

Jatkossa Midare tulee tarjoamaan entistä kokonaisvaltaisempia palveluita kumppanuuksien ja kasvavan asiantuntijatiiminsä voimin.

 

Midarelle myönnetty tuore Menestyjä 2018 -luokitus perustuu tilikausiin, jotka ovat päättyneet 2017/06–2018/05.