Mobiiliviestinnän asiantuntija Wextra yhdistyy osaksi Midare Oy:ta! - ICT-ratkaisut keskitetysti Midarelta

Mobiiliviestinnän asiantuntija Wextra yhdistyy osaksi Midare Oy:ta!

Kirjoitettu: 06.05.2019 / Ajankohtaista

Jyväskyläläinen laitteiden, operaattoripalveluiden ja ict-ratkaisuiden palvelutalo Midare ja Seinäjoella, Valkeakoskella sekä Tampereella toimiva Wextra yhdistävät voimansa 1.3.2019 alkaen. Midare ostaa Wextran liiketoiminnan ja Wextran henkilökunta siirtyy Midaren ammattilaisten rinnalle.

– Toimialamme elää melkoista murrosta ja kilpailu on kovaa. Ne, jotka pystyvät kehittämään asiakkaille hyödyllisiä palveluja, menestyvät. Wextran omistajien tulevaisuuden intressit ovat enemmän eräpuolella, mistä johtuen päätimme etsiä Wextran liiketoiminnoille ostajan, joka sitoutuu kehittämään asiakasyhteistyötä ja henkilöstön osaamista, kertoo Wextra Oy:n toimitusjohtaja Tapani Lehtonen, ja jatkaa,

– Wextran asiakkaille tämä tarkoittaa olemassa olevien palveluidemme vahvistumista sekä kokonaan uusien palvelukokonaisuuksien avautumista. Midare pystyy tarjoamaan laite-, mobiili-, ja operaattoripalveluiden lisäksi kokonaisvaltaiset ict-ratkaisut ja niihin liittyvät palvelut kuluttaja- ja yritysasiakkaillemme.

Asiakkaita ovat kuitenkin edelleen vastassa vanhat tutut paikalliset asiakaspalvelijat, eli toisin sanoen entiset wextralaiset, tuoreet midarelaiset

Yritysjärjestelyt ovat osa Midare Oy:n kasvu- ja kehitysstrategiaa. 33-vuotias yksityinen ja 100% suomalainen toimija haluaa tarjota henkilökohtaisena palveluna kuluttajien ja yritysten arkea helpottavat ratkaisut laitteisiin, ohjelmistoihin ja yhteyksiin liittyen yhden luukun periaatteella. Niin ikään vastuullinen myynti, kierrätys ja tietoturva ovat eräitä tärkeimpiä arvoja toiminnan pohjalla.

– Olemme todella iloisia saadessamme Wextran, ja ennen kaikkea heidän olemassa olevat työntekijänsä, osaksi yhdessä rakennettavaa Midaren kasvutarinaa. Olemme uudistamassa Midarea monilla eri osa-alueilla ja tämä kehitys vauhdittuu entisestään päästessämme toimimaan maantieteellisesti laajemmalla alueella. Midare on aina satsannut vahvaan palvelukokemukseen ja uudet toimipisteet auttavat meitä palvelemaan yhä paremmin ja laajemmin. Tulemme myös hakemaan lisäresursseja myyntiin ja ict-alan asiantuntijatehtäviin, arvioi Midare Oy:n toimitusjohtaja Anssi Kuoppala.

Kauppa on Midaren historiassa tähän asti merkittävin konkreettinen askel valtakunnallisen kasvun tiellä. Liikevaihto tulee kasvamaan yli 5 milj. euroon ja henkilöstömäärä kaikkein aikojen ennätykseen, 35 asiantuntijaan. Wextra Oy:n vanhat tutut tilat Rengastiellä säilyvät tukikohtana Seinäjoella tiiviissä yhteistyössä itsenäisenä jatkavan erätuoteliike Eräkellarin kanssa. Samoin Wextran Tampereen ja Valkeakosken toimipisteet säilyvät ennallaan.

Olemme uudistamassa Midarea monilla eri osa-alueilla ja tämä kehitys vauhdittuu entisestään päästessämme toimimaan maantieteellisesti laajemmalla alueella.

– Kauppojen jälkeen keskityn itse Eräkellarin kehittämiseen hallituksen puheenjohtajan roolissa. Eräkellarin ja Midaren palveluilla tulee olemaan synergiahyötyjä muun muassa siinä, että asiakkaat saavat edelleen metsästystuotteet ja niihin soveltuvat verkkoyhteydet käytännössä saman katon alta, Lehtonen kertoo.

– Puolin ja toisin kauppoja ei olisi varmasti tehty, ellei yhdistymisellä nähtäisi molemmin puolin suuria synergiahyötyjä niin Midaren kuin Wextran asiakkaiden kannalta. Käytännössä Wextran palvelut tulevat muuttumaan entistä kattavamman palvelupaletin ja Midaren yhtenäisen brändi-ilmeen muodossa. Asiakkaita ovat kuitenkin edelleen vastassa vanhat tutut paikalliset asiakaspalvelijat, eli toisin sanoen entiset wextralaiset, tuoreet midarelaiset, Kuoppala jatkaa.

Wextran ja Midaren yhdistymistä tullaan juhlimaan näyttävästi Wextran tiloissa helmi-maaliskuun aikana. Asiakkaille on luvassa erikoistarjouksia avajaisten kunniaksi. Myymälöiden ajankohtaistarjouksista tiedotetaan lisää Midaren ja Wextran verkkosivuilla ja sosiaalisen median kanavissa helmikuun aikana.

Midare on kokonaisvaltainen laitteiden, operaattoripalveluiden ja ict-ratkaisuiden palvelutalo, jolla on toimipisteet Jyväskylässä ja Seinäjoella. Vuoden 2018 liikevaihto oli vajaa 4 miljoonaa euroa. Yrityksen kumppaneihin lukeutuvat muun muassa Samsung, DNA, F-Secure Oyj, Microsoft sekä Miradore Oy.

Lisätietoja:
Anssi Kuoppala
toimitusjohtaja
Midare Oy Anssi.kuoppala@midare.fi
050 522 8698

Jaa tämä artikkeli

Kategoria

Ajankohtaista

Tilaa Midaren uutiskirje

Kuukausittainen koonti alan tuoreimmista uutisista, maksuttomista tapahtumistamme sekä kampanjoista ja tarjouksista. Uutiskirjeen tilaamisen voi peruuttaa koska vain.

Sähköpostiosoite: