Samsung Enterprise Edition – mobiililaitteet yrityksen tarpeisiin

Samsung Enterprise Edition – yrityksen tarpeisiin

Kirjoitettu: 22.04.2021 / Blogi

Arvioitavana Samsung Enterprise Edition – mobiililaitteet yrityksen tarpeisiin

Samsung on mobiililaitevalmistajana markkinoiden suurin ja pitää tällä hetkellä globaalia markkinajohtajan paikkaa – joka päivä valmistetaan 1,2 miljoonaa laitetta. Samsung Enterprise Edition -laitteet ovat valmistajan kärkituotteita yrityspuolella ja ne tunnetaan korkeasta turvallisuustasostaan ja käyttäjäystävällisyydestään.

Midaren kautta ovat saatavilla kaiken merkkiset mobiili- ja muut ICT-laitteet. Yksittäisistä merkeistä kuitenkin Samsung on viime vuosina noussut suosituimmaksi mobiililaitepuolella niin kuluttajien kuin yritysasiakkaiden keskuudessa. Palvelumme kattaa laitteiden koko elinkaaren hankinnasta laitehallintaan ja huoltopalveluista vastuulliseen kierrätykseen.

Seuraavaksi avaamme yrityskäyttöön suunnatun Samsung Enterprise Edition -malliston parhaita hyötyjä ja mahdollisuuksia liiketoiminnan näkökulmasta.

Samsung Enterprise Edition -laitteet: mitä ja miksi?

Samsung Enterprise Edition –laitteet on räätälöity erityisesti yrityskäyttöön ja ne mahdollistavat laitteen tietoturvallisen ja tehokkaan käytön heti ensikäynnistyksestä lähtien.

Kuluttajalaitteisiin verrattuna Enterprise Edition- malleissa on enemmän yrityskohtaisia räätälöinti- ja hallintamahdollisuuksia, säännölliset tietoturvapäivitykset sekä jopa neljäksi vuodeksi taattu kahden vuoden saatavuus globaalista lanseerauksesta.

Samsung Enterprise Edition -laitteet ovat myös avanneet erinomaisen mahdollisuuden parantaa käyttäjäystävällisyyttä sekä saada enemmän hyötyä irti laitteistoista.

Knox Configure ja E-FOTA lisenssit sisältyvät laitteen hintaan

Knox Configure mahdollistaa laitteiden räätälöinnin tiettyyn käyttötarkoitukseen. Intuitiivisen pilvityökalun avulla käyttö ja hallinta on erittäin helppoa.

Knox Configure mahdollistaa:

 • Tietoturvallisen käyttöönoton ja automaattisen konfiguroinnin laitteille ensikäynnistyksestä lähtien.
 • Laitteet voidaan mukauttaa yrityksen brändin mukaisesti mm. käynnistysanimaatiossa tai aloitusnäytöllä.
 • Käyttöympäristön räätälöinnin yrityksesi tarpeisen mukaan.
 • Korkean tietoturvan: esim. laitteet voidaan määrittää toimimaan vain tietyissä tarkoituksissa.

Knox Configuren myötä Samsung on valmistaja, joka pystyy tarjoamaan pisimmälle viedyn yritys- ja alakohtaisen räätälöinnin. Esimerkiksi vähittäiskaupan, logistiikan ja terveydenhuollon aloilta löytyy useita esimerkkejä, kuinka käyttötarpeiden mukaisella räätälöinnillä laitteistoista on saatu enemmän hyötyä irti omaan arkeen. Onnistumiskokemuksista voit lukea lisää esimerkiksi täältä: Knox Success Stories.

Esimerkiksi vähittäiskaupan, logistiikan ja terveydenhuollon aloilta löytyy useita esimerkkejä, kuinka käyttötarpeiden mukaisella räätälöinnillä laitteistoista on saatu enemmän hyötyä irti omaan arkeen.

Räätälöinnin voi tehdä joko itse, tai laitetoimituksista vastaavan kumppanin puolesta. Palveluna toteutettuna säästät manuaaliseen työhön menevää aikaa sekä varmistat, että asennus- ja räätälöintityöt tehdään laitevalmistajan vaatimilla tavoilla, jolloin myös tietoturva on taattu ja takuu pysyy varmasti voimassa.

Toinen Samsung Enterprise Edition –laitteisiin sisältyvä työkalu on E-FOTA (Enterprise Firmware-Over-The-Air), joka mahdollistaa yhtenäiset laiteohjelmistopäivitykset koko laitekantaan. E-FOTA on myös integroitavissa tiettyihin MDM- ja EMM-ratkaisuihin. Yhteensopivuuksiin voit tutustua tämän linkin takaa.

E-FOTA:n avulla voit esimerkiksi ajoittaa haluamasi päivitykset parhaimpaan ajankohtaan, millä varmistat mahdollisimman pienen häiriön sekä varmistat, että kaikissa laitteissa tarvittavat päivitykset tulee varmasti tehtyä. Samsung Enterprise Edition –laitteiden hankintahintaan sisältyvät lisenssit otetaan käyttöön rekisteröitymällä osoitteessa www.samsungknox.com.

Edistyksellinen käyttöönotto vapauttaa aikaa

Laitteet otetaan laitehallintaan Knox Mobile Enrollmentkäyttöönottomenetelmällä, millä vältetään perinteisen käyttöönoton viemä aika ja vaiva, olipa laitteita sitten 10 tai 100 kappaletta. Tällöin tietoturvaankaan ei pääse syntymään aukkoja, sillä laitteet liittyvät automaattisesti yrityksen laitehallintaan heti ensikäynnistyksestä lähtien.

Käyttöönottomenetelmällä vältetään perinteisen käyttöönoton viemä aika ja vaiva, olipa laitteita sitten 10 tai 100 kappaletta.

Käyttöönottoratkaisu helpottaa etenkin yrityksen IT-osaston työtä ja vapauttaa asetusten ja sovellusten asenamiseen aikaisemmin kulunutta aikaa muuhun tärkeämpään työhön. Laitteet toimitetaan käyttövalmiina suoraan loppukäyttäjille ja ne saavat yrityksen profiilin mukaisen sisällön heti, kun ne kirjautuvat verkkoon.

Lyhyesti:

Samsung Enterprise Edition -tuotteet vastaavat erinomaisesti yrityksen tarpeisiin:

 • 4 vuoden tietoturvapäivitykset.
 • 2 vuoden saatavuus tuotteen globaalista lanseerauksesta.
 • Räätälöintimahdollisuus Knox Configuren avulla ja päivitysten hallinta E-FOTA:n avulla.
 • Täydentävät olemassa olevaa laitehallinnan ympäristöä. Integroitavissa jo käytössä oleviin MDM- ja EMM-ratkaisuihin.
 • Enterprise lisenssit tulevat suoraan Samsungilta, ja ne kuuluvat laitteen hintaan.
 • Yrityksille räätälöity käyttöönotto- ja hallinta vapauttavat IT-osaston aikaan muuhun ja takaavat tietoturvan tason ensikäynnistyksestä lähtien.
 • Enterprise Edition-laitteet saatavilla vain laitevalmistajan hyväksymiltä edustajilta.

Toimimme Midarella sekä Samsung Enterprise Edition –laitteiden myyntiedustajana, laitehallinnan ja tietoturvan palvelukumppanina sekä valtuutettuna merkkihuoltopisteenä Samsung-mobiililaitteille. Laitteistojen täysimääräinen hyödyntäminen ja elinkaaren maksimoiminen ovat ydinosaamistamme, ja autamme mielellämme sopivimpien ratkaisuiden valinnassa. Kerromme mielellämme lisää Samsung-ratkaisuista yhdessä omien edustajiemme ja Samsung-kumppaneidemme toimesta.

 

Tutustu:

Puhelimet ja IT-laitteet yrityksille

 

Haluatko esittelyn Samsung Enterprise Edition -mallistosta?

Varaa asiantuntijan esittelyaika tai pyydä suoraan tarjous!


  KylläEi


  SähköpostitsePuhelimitseTekstiviestitse


  Jaa tämä artikkeli

  Kategoria

  Blogi

  Tilaa Midaren uutiskirje

  Kuukausittainen koonti alan tuoreimmista uutisista, maksuttomista tapahtumistamme sekä kampanjoista ja tarjouksista. Uutiskirjeen tilaamisen voi peruuttaa koska vain.

  Sähköpostiosoite: