ER-Pakkaus Oy – kokemuksia Midaresta

"Se, että saamme myös näkemystä ja tukea toimintamme kehittämiseen samasta paikasta, on iso plussa."

— tieto- ja markkinointipäällikkö Tiina Salomäki, ER-Pakkaus Oy

ER-Pakkaus Oy

Kirjoitettu: 19.02.2020 / Asiakastarina

ER-Pakkaus Oy

Ketterä ICT-palvelu vapauttaa perheyrityksen sisäisiä resursseja ja tuo varmuutta

ER-Pakkaus Oy on monipuolinen pakkaustalo yli 50-vuoden kokemuksella. Markkina-alueita ovat Pohjoismaat ja Baltia, ja tavoitteisiin kuuluvat muun muassa toiminnan jatkuva kehittäminen sekä kestävät ympäristövalinnat.

Midare on yrityksen ICT-kumppani. ER-Pakkauksen tieto- ja markkinointipäällikkö Tiina Salomäki arvostaa etenkin nopeaa ja mutkatonta yhteistyötä tilanteessa kuin tilanteessa.

Midaren kanssa tietää, että asiat toimii. Saan aina tutut yhteyshenkilöt kiinni, ja heiltä nopeasti tarvitsemani vastaukset, mitä jokainen yrittäjä varmasti palvelukumppanilta odottaakin. Midarella ei ole turhaa byrokratiaa, ja asiantuntemusta löytyy laidasta laitaan yhden katon alta. Se, että Midaren sisäinen yhteistyö toimii, välittyy aina asiakkaalle asti ketteränä palveluna.

Tietoturvan ja ohjelmistojen hallinnasta vapautuu aikaa

Midare vastaa ER-Pakkauksen työasemien ja mobiililaitteiden toimivuudesta ja tietoturvasta. Jatkossa myös ICT-koulutuksia sekä uusien ICT-ympäristöjen käyttöönottoa, hallintaa ja kehittämistä tullaan tekemään Midaren avulla.

Arjessa on tärkeintä, että voimme keskittyä rauhallisin mielin omaan ydinosaamiseemme. Midaren asiakkaana ei tarvitse miettiä, että ovatkohan meidät ICT- tai tietoturva-asiat ajan tasalla, tai pitäisikö itse osata kysyä tai varmistaa jotain. Voimme luottaa siihen, että Midarella on homma hallussa.

ER-Pakkauksen palvelua Midaren päästä hoitavat sekä asiakasvastaava että Midaren paikallinen Seinäjoen IT-asiantuntija. Kun ER-Pakkauksella seuraavaksi siirrytään dokumenttipohjaisesta mallista sähköiseen työnohjaukseen uusine tabletteineen, tietoturvan hallinnasta vastaa niin ikään Midare.

ICT-palvelu tarjoaa pohjan myös kehittämiselle

– Kuten mitä tahansa yhteistyötä aloittaessa, jo alkuvaiheessa on tärkeää, että voi luottaa sovittuihin asioihin. Meille esimerkiksi tietoturvan vakaa ja korkea taso, sekä ohjelmistojen toimivuus, ovat äärimmäisen tärkeitä. Se, että saamme myös näkemystä ja tukea toimintamme kehittämiseen samasta paikasta, on iso plussa, Salomäki kertoo.

Suosittelen Midaren palveluita etenkin kaikille pk-yrityksille, joissa ICT- ja tietoturva-asiat saattavat jäädä helposti hieman sivummalle, tai niihin kiinnitetään huomiota vasta kun on joku ongelma.

– Pohjanmaallakin on paljon yrityksiä ja yrittäjiä, joille kokonaisvaltaisesta ketterästä ICT-palvelusta on varmasti hyötyä oman toiminnan kehittämisessä. Muun muassa tietoturvauhat ovat nykyään kaikkialla, eivätkä ne katso yrityksen kokoa.

– Midaren kanssa asiakkaan tarpeet etenevät nopeasti asiakasta kuormittamatta. Koskaan ei ole tullut tunne, että meidät olisi unohdettu, vaan Midarella asiakas on aina yhtä arvokas koosta riippumatta.

Yksityisenä perheyrityksenä sitä arvostaa juuri tällaista ihmisläheistä palvelua.

 

Palvelut:

Työasemien ja mobiililaitteiden turva

MFA – monivaiheinen tunnistautuminen (tulossa)

Microsoft Office 365 (tulossa)

Teams käyttöönotto ja koulutus (tulossa)

Operaattoripalveluiden kilpailutus (tarvittaessa)

 

ER-Pakkaus Oy on Etelä-Pohjanmaalainen perheyritys, joka tuottaa monipuolisia pakkausratkaisuja.

 

Lue lisää kokemuksia!

Jaa tämä artikkeli

Tilaa Midaren uutiskirje

Kuukausittainen koonti alan tuoreimmista uutisista, maksuttomista tapahtumistamme sekä kampanjoista ja tarjouksista. Uutiskirjeen tilaamisen voi peruuttaa koska vain.

Sähköpostiosoite: