Suomen Vesitekniikka Oy | ICT-ratkaisut keskitetysti Midarelta

"Midarea oikeasti kiinnosti mitä me tehdään ja miten Midare voisi meitä asioissa auttaa."

— toimitusjohtaja Harri Kiviranta, Suomen Vesitekniikka Oy

Suomen Vesitekniikka Oy

Kirjoitettu: 15.05.2019 / Asiakastarina

Suomen Vesitekniikka Oy

Viidellä paikkakunnalla toimiva Suomen Vesitekniikka Oy perustettiin uudistamaan käyttövesi-, lämpöverkko- ja lämmönlähdetoimialan palvelutarjonta. Kasvavan yrityksen menestyksen salaisuus on vaikeasti ostettavan asian selkeyttäminen kilpailukykyisiin palvelukokonaisuuksiin.

Toimialamme on viime vuodet ollut yhä enemmän median valokeilassa. Talokanta vanhenee ja vesivahingot ovat kaksinkertaistuneet. Meillä palvelumalli perustuu siihen, että jokainen työntekijä saa keskittyä asiaan, jossa on oikeasti hyvä. Alalla on perinteisesti paljon hybridimalleja, joissa jokaisen pitää tehdä vähän kaikkea. Meillä ei, meillä saa olla oikeasti oman työnsä paras asiantuntija ja se varmasti näkyy jäljessäkin.

Valinta päätyi Midareen mutkan kautta

Etsin Jyväskylästä ensin ihan vain operaattoriliikettä, ja sitten mulle tulikin eteen Midare. He eivät alkaneetkaan suoraan myymään mitään vaan ryhtyivät tutustumaan meidän yritykseen. Se oli vähän niin kuin siinä. Heitä oikeasti kiinnosti mitä me tehdään ja miten Midare voisi meitä niissä asioissa auttaa.

Henkilöstö voi keskittyä omaan työhönsä

Kun IT- ja puhelinratkaisut palveluineen saa yritykselle sopivasti ja luotettavasti tutuilta kasvoilta on iso osa yrittäjän huolista pyyhitty pois.

Midaren palvelut ja kumppaniverkostot tarjoavat kasvavalle yritykselle aina uusia mahdollisia ratkaisuja.

Odotan että jatkossakin palvelutaso säilyy ja meille edelleen ehdotetaan uusia mahdollisuuksia kehittää toimintaamme teknologian avulla, paikallaan ei auta olla – sillä ei pärjää kilpailussa.

Harrin terveiset kanssayrittäjille

Ehdottomasti jatketaan Midaren kanssa. Vilpittömästi toivon kaikille yrittäjille mahdollisuutta samanlaisiin palveluihin, tähän helppouteen ja huolettomuuteen, kunnon yhteistyöhön!

Jaa tämä artikkeli

Tilaa Midaren uutiskirje

Kuukausittainen koonti alan tuoreimmista uutisista, maksuttomista tapahtumistamme sekä kampanjoista ja tarjouksista. Uutiskirjeen tilaamisen voi peruuttaa koska vain.

Sähköpostiosoite: