NYQS Oy turvallisuusammattilaisen kokemuksia: ICT-ratkaisut Midaresta

"Midaren avulla pystymme palvelemaan omia asiakkaitamme nopeammin."

— Asiakasvastaava Julia Mäki

NYQS Oy

Kirjoitettu: 22.08.2019 / Asiakastarina

NYQS Oy

Turvallisuusalalla tärkeintä on liittymien toimintavarmuus

NYQS Oy on Etelä-Pohjanmaalla toimiva turvallisuusalan yritys. Osa yrityksen valvontakohteista on syrjäseuduilla, joten toimivien operaattorien ja liittymien merkitys korostuu. Sellaisia yritykselle on jo pitkään tarjonnut Midare Oy.

Pitkäaikainen yhteistyökumppani tuo turvallisuudentunnetta NYQSin toimintaan.

NYQSin toiminta kattaa laajan skaalan turvallisuusalan palveluita. He ovat mukana tekemässä arjesta turvallisempaa niin kodeissa kuin yrityksissäkin. Julia Mäki työskentelee NYQSillä asiakasvastaavana. Asiakkaiden huolehtimisen lisäksi hänen työnkuvaansa kuuluu myynnin ja markkinoinnin tehtäviä.

– Tällä hetkellä olemme Seinäjoki-areenalla, missä on meneillään Tangomarkkinoiden finaali. Huolehdimme täällä järjestyksenvalvonnasta, Mäki kertoo.

Laaja-alaista palvelua elektroniikkaan liittyen

Midare on meille tärkeä yhteistyökumppani. He ovat tärkeä osa oikeastaan kaikkea toimintaamme.

NYQSille tulee Midarelta sekä puhelimet että liittymät. Lisäksi yhteistyökumppani palvelee NYQSiä laaja-alaisesti elektroniikkaan liittyen. Yhteistyö säästää aikaa ja vaivaa, kun paljon asioita saa järjestykseen yhden yhteistyökumppanin kautta.

Kaikki hoituu heidän kauttaan helposti. Jos tarvitsemme jotain, pyydämme sitä ja saamme sen.

Midare tuntee asiakkaan tarpeet

NYQSillä operaattorin valintaan vaikuttaa olennaisesti yhteyksien toimintavarmuus. Yrityksellä on paljon kohteita myös syrjäisillä seuduilla. Jos yhteydet eivät ole kunnossa, silloin tärkeät järjestelmätkään eivät toimi. Midaren kautta hankittuihin palveluihin voi luottaa.

Olemme olleet Midaren asiakas jo niin kauan, että heillä tiedetään, mitä me tarvitsemme. He osaavat palveluillaan vastata tarpeisiimme täysin.

 

Lisää kokemuksia

 

Jaa tämä artikkeli

Tilaa Midaren uutiskirje

Kuukausittainen koonti alan tuoreimmista uutisista, maksuttomista tapahtumistamme sekä kampanjoista ja tarjouksista. Uutiskirjeen tilaamisen voi peruuttaa koska vain.

Sähköpostiosoite: