Laukaan Betoni Oy | ICT-ratkaisut keskitetysti Midarelta

"Työntekijöiltä saatu palaute oli positiivista jo käyttöönoton alkuvaiheessa."

— toimitusjohtaja Paavo Elomaa, Laukaan Betoni Oy

Laukaan Betoni Oy

Kirjoitettu: 15.05.2019 / Asiakastarina

Laukaan Betoni Oy

Laukaan Betoni Oy toimittaa kolmen elementtitehtaan ja neljän valmisbetoniaseman voimin betonielementtejä ja valmisbetonia rakentamiseen. Toimitusjohtaja Paavo Elomaa havaitsi arjen kaipaavan kehitystä sujuvampaan suuntaan ja työntekijöiden välisen viestinnän sekä tiedonhallinnan kaipaavan uudistusta.

Midare mukaan suunnitteluun

Kartoitus- ja suunnitteluvaiheiden jälkeen ratkaisuksi valikoitui Google Apps for Work –pilvipalvelutoteutus, jossa Midaren roolina oli palvelun tekninen perustaminen, tietojen siirto vanhoista järjestelmistä sekä käyttäjien kouluttaminen uuden teknologian käyttöön. Muutoksen vaatimat laitehankinnat hoituivat Midaren kautta sujuvasti muun projektin yhteydessä.

Tulokset näkyivät heti

Uuden toimintamallin myötä yhteydenpito eri toimipisteissä ja kentällä työskentelevien työntekijöiden välillä on helpompaa. Tiedostoja voi käyttää myös kentällä ja rakennuskohteista otetut kuvat voi ladata tabletilla suoraan yrityksen tiedostonhallintajärjestelmään.

Midaren ratkaisu oli hinta-laatusuhteeltaan kilpailukykyinen ja projekti sujui kaikin puolin mukavasti. Työntekijöiltä saatu palaute oli positiivista jo käyttöönoton alkuvaiheessa. Tämä lupaa erittäin valoisaa tulevaisuutta, kun palvelut käyvät entistä tutummiksi ja kaikki ominaisuudet saadaan kunnolla käyttöön!

Jaa tämä artikkeli

Tilaa Midaren uutiskirje

Kuukausittainen koonti alan tuoreimmista uutisista, maksuttomista tapahtumistamme sekä kampanjoista ja tarjouksista. Uutiskirjeen tilaamisen voi peruuttaa koska vain.

Sähköpostiosoite: