Planetcon Oy

"Sujuva asiointi ja palvelut yhden luukun periaatteella. "

Planetcon Oy

Kirjoitettu: 05.06.2019 / Asiakastarina

Planetcon Oy

Planetcon valitsi Midaren – kumppanuudesta tukea liiketoimintatavoitteisiin

Talotekniikan asiantuntijayritys Planetcon Oy valitsi Midaren vastaamaan Planetconin laitehankinnoista, puhelinoperaattori- ja verkkoliittymistä sekä tietoturvasta. Jatkossa yhteistyön mahdollisuuksia tullaan kartoittamaan myös kokonaisvaltaisempien digitaalisten ratkaisujen osalta.

Asiakkaidensa kokonaisvaltainen palvelu ja edun valvominen ovat Midarelle ykkösprioriteetteja, ja optimaalisten operaattoripalveluiden lisäksi Midare tulee huolehtimaan siitä, että Planetconin henkilöstö saa käyttöönsä aina ajantasaiset ja laadukkaat laitteistot. Myös kotimaiset tietoturvaratkaisut tulevat Midarelta.

Tietoturva on yksi tärkeimmistä prioriteeteistamme, ja Midaren asiakkaana tiedämme, että asia on varmasti kunnossa ja voimme itse keskittyä luottavaisin mielin ydinbisneksemme toteuttamiseen – Planetconin toimitusjohtaja Jari Vekkeli.

– Kumppanuus Midaren kanssa mahdollistaa sujuvan asioinnin ja palvelut yhden luukun periaatteella. Ketterän kokoisena kumppanina Midaren tiimi on aina tavoitettavissa ja tarvittaessa avun saan nopeasti. Arvostamme myös jatkuvaa konsultoivaa otetta Midaren asiantuntijoiden palvelussa.

Kasvukykyisinä pk-yrityksinä sekä Midare että Planetcon suhtautuvat ennakkoluulottomasti uusienkin ketterien digitaalisten ratkaisuiden hyödyntämiseen jo lähitulevaisuutta ajatellen.

Tulemme uudistamaan niin omaa toimintaamme digitaalisin ratkaisuin kuin tarjoamaan aivan uusia mahdollisuuksia myös asiakkaillamme. Ensin teemme tietenkin kotiläksyt huolella, mihin käynnistynyt pilotointi omassa toiminnassa on kaikkein tehokkain tapa ja tukee samalla suoraan myös omia tavoitteitamme – Midaren toimitusjohtaja Anssi Kuoppala.

– Midaren avulla pyrimme olemaan digikehityksessä vahvasti mukana. Käytännössä tämä tarkoittaa oman toimintamme jatkuvaa kehittämistä ja helpottamista muun muassa meille soveltuvien ohjelmien ja laitteiden avulla, Vekkeli tiivistää.

Planetcon on vuonna 2010 perustettu talotekniikan asiantuntija- ja rakennuttajapalveluihin erikoistunut yritys, jolta löytyy toimipisteet Jyväskylän lisäksi Turusta ja Tampereelta.

 

 

Jaa tämä artikkeli

Tilaa Midaren uutiskirje

Kuukausittainen koonti alan tuoreimmista uutisista, maksuttomista tapahtumistamme sekä kampanjoista ja tarjouksista. Uutiskirjeen tilaamisen voi peruuttaa koska vain.

Sähköpostiosoite: