Saarijärven Kaukolämpö ja Vesihuolto | ICT-ratkaisut keskitetysti Midarelta

"Yhteistyö on ollut sujuvaa ja mukavaa Midaren ihmisten kanssa. Tukipyyntöihin on aina vastattu nopeasti. Myös kehitystarpeisiin on vastattu asiantuntevasti ja niitä on viety eteenpäin systemaattisesti. "

— Toimitusjohtaja Tuomo Vilkkilä

Saarijärven Kaukolämpö ja Vesihuolto

Kirjoitettu: 13.06.2022 / Asiakastarina

Saarijärven Kaukolämpö ja Vesihuolto

Saarijärven Kaukolämpö Oy on ollut pitäjän oma lämmöntuottaja jo vuodesta 1961 lähtien. Se tuottaa ja toimittaa kaukolämpöä luotettavasti ja kustannustehokkaasti hyödyntäen lähienergiaa, ympäristöä ja turvallisuutta unohtamatta.

Saarijärven Vesihuolto Oy on johtava, puhdasta vettä tuottava sekä verkostoja rakennuttava ja ylläpitävä yritys Saarijärven seutukunnalla ja vastaa lähes koko alueen veden tuotannosta, myynnistä ja jakelusta.

Lisätiedot: https://saaveka.fi/

 

Toimitusjohtaja Tuomo Vilkkilä kertoo, että heidän ICT-laitteensa olivat aiemmin paikallisen IT-yrityksen hoidossa. Palvelu oli paikan päällä toteutettavaa lähitukea, mikä tietenkin näkyi hinnassa. Heidän omistusjärjestelyjen muutosten jälkeen päätettiin vaihtaa toimittajaa kustannustehokkaampaan Midareen.

Midaren kokonaisvaltainen palvelupaketti ja hintatarjous tuntuivat sopivalta, minkä lisäksi Saarijärvellä asuu yrityksen asiantuntija, joka voi hätätilanteessa tulla pikaisesti paikan päälle huoltovarmuuskriittisen toimijan avuksi.

Midaren nykyaikainen toimintatapa hallita laitteita etänä säästää kustannuksia, joten on voitu investoida uusiin laitteisiin.

 

Käytössä olevat palvelut:

  • Työasemien ja puhelimien hankinta ja työasemien hallinta
  • Työasemissa käytettävät Microsoft 365 -palvelut
  • Tietoturva
  • Työasemien esiasennus ja uudelleenasennus etänä
  • Monivaiheinen tunnistautuminen ja varmuuskopiointi
  • Käyttäjätuki
  • Työasemien koko elinkaaren hallinta

Jaa tämä artikkeli

Tilaa Midaren uutiskirje

Kuukausittainen koonti alan tuoreimmista uutisista, maksuttomista tapahtumistamme sekä kampanjoista ja tarjouksista. Uutiskirjeen tilaamisen voi peruuttaa koska vain.

Sähköpostiosoite: